Foto: Kadrs no video
Šovu zvaigzne Olga Kambala nule atgriezusies no Turcijas, kur dāmai vienlaikus veikta gan krūšu palielināšana – tagad tās ir iespaidīgākas –, gan deguna samazināšana, to vajadzējis padarīt "maigāku". Ar estētiskajiem rezultātiem Kambala ir apmierināta, taču problēmas nu sagādājot "identitātes dalīšanās", proti, viņai tagad ir grūtības pieņemt sevi.
Šova "Slavenības bez filtra" ietvaros Kambala dokumentējusi savas sajūtas un secinājumus jau tūdaļ pēc operācijas. Kambalai arī līdz šim bijuši krūšu implanti, taču viņa pieļāvusi, kā pati saka, kļūdu – izvēlējusies anatomiskos implantus, kas gravitācijas un laika ietekmē šā vai tā sākot nošļukt. Tāpēc tagad viņas krūtežā būs apaļie implanti ar augsto profilu, lai nekur nekas nenokarājas. Izdevīgāk bijis visus uzlabojumus veikt vienā piegājienā, tāpēc deguna operācija apvienota ar krūšu operāciju.
Foto: Kadrs no video

Jau tūdaļ pēc operācijas Kambala savai ģimenei nosūtījusi foto un ziņu, ka "jums tagad ir tāda mamma!" Tiesa, šovu zvaigzne tobrīd mocījusies lielās galvassāpēs, sāpējušas arī krūtis un ribas, bet acu spraudziņas bijušas pavisam aizpampušas. Tomēr viņa uzskata, ka operācijas bijuša tā vērtas. Aplūkojot savu jauno bisti, viņa izsaucās "Neko jau sev!"

"Es tagad būšu pavisam cits cilvēks," slimnīcā teica Kambala, "redzēsim, kā šis izskats tagad mainīs manu dzīvi!" (Attēlā augšā pa kreisi Kambala redzama mēnesi pirms operācijas, pa labi – pēc.)

Kaspara Kambalas kundzei šķitis, ka deguna dēļ viņas sejas panti ir pārāk skarbi, tāpēc vajadzējis to padarīt maigāku. Kambaluprāt, ezotēriski deguns saistīts ar cilvēka emocijām un ego, un kopš operācijas dāma kļuvusi ļoti emocionāla, jūtīga, viegli aizskarama un aizkaitināma.

"It kā es esmu tā pati es, bet tajā pašā laikā vairs nē. Esmu palikusi ļoti raudulīga. Operācija maina iekšējo pasauli. Kad izmaina degunu, mainies tu pats. Es tagad nevaru pieņemt savu jauno identitāti," skaidro viņa.

Tas gan neattur Olgu no tālākiem plāniem par citu ķermeņa daļu pārveidošanu. Viņa tagad gatava "uzlabot" arī savu pēcpusi, ielikt dibena implantus. Šiem plāniem konkrētu aprišu gan vēl nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!