Foto: Kadrs no video
Pašmāju šovbiznesa pārītis Kaspars un Olga Kambalas svētdien izlidoja no Rīgas ar mērķi nokļūt Marokas pilsētā Kasablankā. Ceļojums notika ar ieplānotu pārsēšanos lidostā Turcijā, tomēr Kambalas Turcijā nu ir iestrēguši.

Kā sociālajā tīklā "Instagram" vēsta TV šovu zvaigzne Olga Kambala, tikai nolaižoties Stambulas lidostā abi uzzinājuši, ka tālāk uz Maroku ceļot tomēr nedrīkstēs, jo Maroka uz divām nedēļām slēdz visus ielidojošos reisus. Tas saistīts ar jaunā Covid-19 paveida omikrona straujo izplatību Āfrikas valstīs. Kambala pauda apmierinātību, ka pēkšņās izmaiņas uzzinājusi Turcijas lidostā, gaidot reisu uz Maroku, nevis tad, kad lidmašīna jau būtu pacēlusies.

Uzzinot, ka plānotais ceļojums uz Kasablanku tomēr nenotiks, pāris pieņēmis lēmumu palikt Stambulā, kas Kasparam Kambalam ir labi zināma pilsēta – viņš savulaik spēlējis basketbolu vairākos Turcijas klubos, tāpēc prot arī turku valodu. Kamēr Olga Kambala aktīvi filmēja "storijus", lai par notiekošo informētu savus 7000 fanus instagramā, Kaspars ar lidostas darbiniekiem turku valodā kārtoja visas nepieciešamās formalitātes Marokas lidojuma anulēšanai.

"Šitāds abloms ar to Āfrikas, b*in, kovidu j*bano," sašutumu neslēpa Olga, kura arī iepriekš nereti paudusi neviennozīmīgas domas par pandēmiju un tās radītajiem riskiem. Tikmēr Kaspars Kambala jau plānojot aiziet uz kādām basketbola spēlēm Stambulā un ar koferiem uzgrieza danci Stambulas lidostas zālē, ziņo viņa kundze.

"Delfi" jau vēstīja, ka īpaša piesardzība jāievēro ceļotājiem, kuriem ieteikts nedoties uz zināmajām omikrona paveida skartajām teritorijām, bet atgriežoties veikt papildus drošības pasākumus, kas ietver testēšanu un pašizolāciju. To, kas zināms par jaunā paveida izplatību un raksturu, vairāk lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!