Foto: Privātais arhīvs
Fitnesa treneru pāris Juta un Gints Valdmaņi paziņojuši, ka viņu laulībai nu pienācis gals.

Skaistais pāris par šķiršanos paziņojuši "Instagram" tīklā, publiskojot attēlu, kam dots nosaukums "mūsu pēdējā kopbilde".

Jau pirms gada Juta Valdmane sociālajos tīklos un arī intervijās medijiem vēstīja, ka abi ar dzīvesbiedru ir visnotaļ atšķirīgi cilvēki.

Tagad Valdmaņu pāris paziņojis, ka tālāk katrs ies savu ceļu, paliekot labi draugi. Sportisti pateicas visiem, kas līdz šim sekojuši viņu gaitām.

Ieraksts vēsta (saglabājot autoru oriģinālo rakstības stilu):

"Mūsu pēdējā kopbilde. Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības. Paldies visiem, kas investēja savu laiku sekojot mūsu gaitām un mūsu kopīgajiem ceļojumiem. Mūsu attiecības bija patiesas un mīlestība bija īsta.

Daudz iemācījāmies viens no otra un burtiski izaugām kopā. Negaidiet drāmu vai jebkādas citas negācijas no šīs šķiršanās, mūsu šķiršanās ir mierpilna un bez liekas drāmas. Lūgums gan mūsu draugiem, gan citiem respektēt mūsu lēmumu un neuzbāsties ar jautājumiem un vēstulēm. Neviena šķiršanās nav viegla, tāpēc cieniet mūs un mēs cienīsim Jūs," sestdien pauž Juta Valdmane.

View this post on Instagram

A post shared by Juta Valdmane (@jutavaldmane) on Apr 25, 2020 at 2:30am PDT

"Īsumā par mūsu dzīvi laulībā? Tas ir - dažkārt darīt otra labā to, kas pašam īsti pat nepatīk. Gints dievina šausmenes. Es neciešu šausmu filmas, nu neciešu un viss. Viņam atkal nepatīk trakie amerikāņu kalniņi. Nepatīk, jo izkrata katru šūnu un neesot nekādu foršu sajūtu. Man atkal ļoti patīk," par atšķirībām pērn rakstīja Valdmane.

"Attiecībās nedrīksti būt egoists [..], jāprot ziedoties otra priekam. Tā nu mēs jau gadiem cīnamies viens ar otru," vēstīja trenere laikā, kad nekas vēl neliecināja par laulības krahu.

Pāris bija kopā apmēram septiņus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!