Foto: DELFI
Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektā sezona platiem soļiem tuvojas finālam. Šovā notika kārtējā izbalsošana, finālā atstājot trīs dāmas. Mājup devās Anastasija.

Tuvojoties šova beigām, dāmu savstarpējās attiecības kļūst sliktākas un nesaskaņas asākas. Viņas mērojušas tālu ceļu pretī jaunajai dzīvei, taču vēlmi pēc pilnveidošanās nomāc privātā dzīve un intrigas, kuras raisījis šovā izveidojušais mīlas trīsstūrs starp Mariju, Anastasiju un Kristīni.

Pēc Anastasijas un Marijas strīda, kam sekoja paziņojums, ka bijušo mīlnieču attiecības ir beigušās un pēc projekta abas kopā nedzīvos, izbalsošana nesa pārsteigumus.

Marija gāja uz visu banku un nosauca Anastasijas vārdu, akcentējot, ka viņa neredz bijušajā draudzenē pārmaiņas un ir grūti ar viņu sadzīvot, tikmēr Anastasija savu dzīves biedreni saudzēja un mājās cerēja sūtīt Kristīni, kura tērējot laiku citām lietām, nevis savai pašizaugsmei. Pret Anastasiju balsoja arī Krīstīne, kurai sirds neatļaujot vērsties pret Mariju. Vienīgā, kas uz izbalsošanas strīpas kopā ar pārmetumiem par divkosību nosauca Marijas vārdu, bija Madara.

Apkopojot rezultātus, fināla priekšvakarā mājup devās Anastasija, pretī uzvarai virzot Madaru, Kristīni un Mariju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!