Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas sākumā tika kristīts Lielbritānijas prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas šopavasar dzimušais dēliņš princis Luiss, un par īstu sensāciju kļuvuši Kensingtonas pils publicētie oficiāli foto.

Jau vēstīts, ka svētdien karaļnams plašākai sabiedrībai atrādīja četrus aizkustinošus kadrus, kurus fotogrāfs Mets Holiouks uzņēmis kristību dienā. Savukārt pirmdien, 16. jūlijā, britu karaliskās ģimenes fani iepriecināti ar vēl vienu portretu, kurā mazais princis, atplaucis plašā smaidā, iemūžināts kopā ar māmiņu.

"Viņas augstības cer, ka visi izbaudīs šo jauko foto tikpat ļoti, cik viņi paši," vēstīts Kensingtonas pils paziņojumā. Momentuzņēmuma autors ir fotogrāfs Mets Porteuss.

Fotogrāfija pēc kristībām uzņemta Klarensa nama dārzā, kas ir mazā Luisa vectēva prinča Čārlza un viņa dzīvesbiedres, Kornvolas hercogienes Kamillas Londonas rezidence.

Jau ziņots, ka prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas trešo bērnu kristīja Kenterberijas arhibīskaps Džastins Velbijs. Ceremonija notika Svētā Džeimsa pils Karaliskajā kapelā, kurā tika kristīts arī viņa brālis Džordžs.

Atgādinām, ka puisēns piedzima 23. aprīlī. Luiss ir Katrīnas un Viljama trešais kopīgais bērns un piektais rindā uz troni.
Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!