Foto: Privātais arhīvs
Daudzi Latvijas šovbiznesa fani sociālajos tīklos ik pa brīdim labprāt ieskatās dejotāja Eldara Salvja Ozoliņa aktivitātēs. Puisis sajūsmina ar savu unikālo dzīves redzējumu un regulāri iesaistās avantūrās kopā ar Latvijas slavenībām. Viņa jaunākais drosmīgais gājiens ir krūtsgala caurduršana, lai ievietotu tajā pīrsingu.

Pīrsings krūtsgalā par godu mīlestībai

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Eldars, krūtsgala caurduršanai iemesls esot pavisam banāls – pēc vairākiem vientulības gadiem viņš atkal esot iemīlējies. Pīrsings bijis mīļotā cilvēka iedvesmots, un tā Eldara dzīvē tiek pieņemti teju visi lēmumi – tuvo cilvēku dēļ.

"Gandrīz visu savā dzīvē daru kādu citu cilvēku dēļ un ar ļoti dziļu pamatojumu. Tas man dod dubultu spēku būt pašam sev. Apzinos, ka tas nav īsti pareizi, taču šīs ir lietas, kuras paliek uz mūžu. Un mūžīgām lietām ir jābūt ar dziļāku vērtību.

Jau ilgāku laiku esmu par krūtsgala pīrsingu šad tad domājis, taču līdz šim nav bijusi nekāda vajadzība to darīt. Viss mainījās, kad pavisam nesen dzīvē ienāca kāds man šobrīd ļoti īpašs cilvēks.

Un jebkuras šādas sajūtas izmaina iekšējo pasauli un atstāj iekšienē uz mūžu nemaināmas izjūtas. Mīļotais cilvēks kādā sarunā izteica sajūsmu un zināmu interesi par pīrsingu krūšu galā. Izrunājām detaļas. Izdarīju," par trako lēmumu stāsta Eldars.

Dejotājs uzver – viņam patīk riskēt, taču, kas svarīgākais, viņš izdarīto izvēli nekad nenožēlo.

Jaunībā pats sev caurdūris vēderu

Puisis atceras, ka, dodoties uz pīrsinga izduršanas procedūru, bijis ļoti nobažījies. "Sāpju slieksnis man ir ļoti zems, un no daudziem nostāstiem esmu dzirdējis, ka tas ir nāvējoši sāpīgi.

Turklāt speciāliste atklāja, ka džeki regulāri ģībstot, un ieteica ģībt uz aizmuguri nevis uz sāniem, kur atradās instrumentu plaukts. Šis fakts vēl vairāk pastiprināja izbīli.

Tā kā man ir diezgan trenēti krūšu muskuļi, bet salīdzinoši mazi krūšu gali, ar pirmo reizi izdurt neizdevās un nācās durt otrreiz. Sajūtas bija ļoti nepatīkamas, taču noskaņojos, ka viss ir galvā, domāju par mīļoto cilvēku un iemeslu, kāpēc to daru," procedūras nepatīkamās detaļas atklāj avantūrists.

Pozitīvais ir tas, ka sāpes tomēr neesot neizturamas – Eldars atklāj, ka bija gatavojies uz ko trakāku. Šī bijusi pirmā reize, kad Eldaram pīrsingu taisa speciālists.

"Man ir bijuši kopā seši pīrsingi. Gan vēderā, gan kreisajā ausī, taču tos agrā jaunībā izdūru mājās pats sev. Mans tēvs ir ārsts, tāpēc par higiēnu, sterilitāti un dažādu kalibru adatu trūkumu sūdzēties nevarēju," atklāj Eldars.

Foto: Privātais arhīvs

Ietetovēta Buļa dzeja un plaukstas nospiedums

Drosmīgie pīrsingi nav vienīgais Eldara lepnums – dejotājam ir arī astoņi tetovējumi, no kuriem katrs ir īsta stāsta vērts.

"Viens no pamācošākajiem tetovējumiem ir dzejas citāts uz kreisās rokas, kuru man speciāli uzrakstīja lielisks mans draugs, viens no retajiem cilvēkiem, kuram dzīvē uzticos – aktieris un dzejnieks Andris Bulis. Precīzi viņa rakstītā rokrakstā arī citāts tika ietetovēts. Ikdienā roku redzu visu laiku, un šie vārdi spēcīgi mudina nepadoties un turpināt.

Sirds puses roku rotā tribal stila tetovējumi ar visas asinsradniecīgās ģimenes iniciāļiem – vecāki, vecvecāki, omes un brāļi. Lai kādas būtu mūsu attiecības ikdienām tas man bija kā goda un cieņas izrādīšanas jautājums.

Īpašs stāsts par ietetovētu rokas nospiedumu uz krūtīm. Es atļāvos, tikai dienu strādājot komandā, izaicināt likteni. Varu teikt tikai vienu – ir jādomā, ko saka. Jo liktenis jokus nesaprot. Tas mani ļoti audzināja," mīklaini stāsta Eldars, kura kārtējā avantūra beigusies ar "rokasspiedienu uz krūtīm".

Uz kājas viņam ietetovēts uzraksts latīņu valodā Semper ad finem, kas nozīmē Vienmēr līdz galam. Visus tetovējumus Eldars izjūt kā daļu no sevis, tie esot pat svēti. Vīrietim plānā vēl vismaz četri ķermeņa zīmējumi.

"Pirmo tetovējumu es uztaisīju 18 gados. Tas ir kā ar saulespuķu sēkliņām vai riekstiem – tikko sāc ar vienu, aiziet nākamais un nākamais," salīdzina dejotājs, atklājot, ka sev uz miesas būtu gatavs iemūžināt vistrakākās lietas.

Vienīgie tabu viņam esot otrās pusītes vārds, miroņgalvas vai slepkavošanas ainas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!