Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 4. decembra, vakarā iepirkšanās centrā Riga Plaza durvis vēra Latvijā pirmais seno Austrumu tradīciju iedvesmotā kosmētikas zīmola Rituals veikals, kura atklāšanu apmeklēja arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Tirdzniecības vietas atklāšanas pasākums bija ieturēts austrumnieciskās noskaņās, par ko rūpējās gan īpaši nogrimēts apkalpojošais personāls, gan seno Austrumu tematikai atbilstošie telpu rotājumi.

Novērtēt jauno veikalu bija ieradies arī pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku, starp kuriem bija dziedātāja Laura Raila, kas pēdējā laikā nelaiž garām gandrīz nevienu modīgu burziņu, modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kurš par pavadoni bija izvēlējies šova TV zvaigzne dalībnieci Dārtu Grīsli (abi attēlā), žurnāla Cosmopolitan redaktore Santa Kristiāna Zāmuele un citi.

Kā vēsta veikala pārstāvji, jaunatklātajā tirdzniecības vietā ir pieejamas visas zīmola piedāvātās produktu līnijas gan ķermenim, gan arī mājais, kas īpaši lietderīgi ir tieši pirmssvētku laikā, kad jārūpējas par oriģinālu dāvanu iegādi.

Rituals ir pirmais zīmols pasaulē, kas apvieno vairāk nekā 300 produktus mājai un kosmētiku ķermenim, turklāt papildus rūpēm par zīmola cienītājiem ir radīti arī astoņi galvenie rituāli katrai produktu sērijai: "atsvaidzinošie rituāli", "aktivizējošie rituāli", "atslābinošie rituāli", "ādas kopšanas produkti" un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!