Foto: Vida Press
Šā gada aprīlī 23 gadu vecumā par precētu vīru kļuva Viktorijas un Deivida Bekhemu vecākais dēls Bruklins. Puisis apprecējās ar mīļoto meiteni Nikolu Pelcu, taču nu izrādās, ka krietni sašķobījušās viņas attiecības ar vīramāti, ziņo medijs "Page Six".

27 gadus vecā Ņujorkas miljardiera Nelsona Pelca meita ieprecējās mazāk turīgajā Bekhemu ģimenē. Bruklins Bekhems ar Nikolu draudzējās vairākus gadus, un Viktorija Bekhema gan medijos, gan sociālajos tīklos bieži apliecināja, ka dēla izvēle viņai ir ļoti tīkama, starp abām dāmām valdīja patiesa draudzība.

Taču nu viss pavērsies citādi. Kā ziņo "Page Six", Viktorijas un Nikolas attiecībās patlaban valdot aukstais karš. "Viņas nevar viena otru ciest un nerunā," medijam izteicies kāds ģimenei pietuvināts cilvēks.

Saskaņa starp abām pazudusi laikā, kad notika gatavošanās kāzām, līgava neesot vēlējusies to rīkošanā iesaistīt topošo vīramāti. Abas daudz strīdējušās, attiecībās bija daudz drāmas, un pēc laulībām pēdējos mēnešus dāmas tikpat kā nerunājot vispār. Tiesa, ne Viktorija, ne Nikola nav "Page Six" komentējušas savas attiecības.

Iepriekš izskanēja, ka Viktorijai Bekhemai nebija nekādas teikšanas tajā, kādu kleitu kāzās vilks jaunā dāma, – Nikola Pelca pati kopā ar savu stilisti devās uz Itāliju pēc "Valentino" kleitas.

Kāzas tika dzertas Palmbīčā, Pelcu ģimenes īpašumā. Trīs dienu kāzu kopējās izmaksas bijušas 3,5 miljoni ASV dolāru. Jaunlaulātie pieņēmuši viens otra uzvārdus – puisis turpmāk būs Bruklins Džozefs Pelcs Bekhems, bet sieva – Nikola Pelca Bekhema.

Kāzu viesu vidū bija daudz pasaulslavenu cilvēku, tostarp tenisistes Viljamsas, mūziķis Marks Antonijs, basketbolista Kobes Braienta ģimene un citi.

Jau vēstīts, ka Bruklins Bekhems savu draudzeni bildināja 2020. gadā, būdams tikai 21 gadu vecs. Bekhema vecāki sava dēla izvēli atbalstīja, Viktorijai Bekhemai ar dēla draudzeni bija ļoti labas attiecības.

Jaunā sieva ir trīsreiz turīgāka par Bekhemu ģimeni, tāpēc pirms kāzām ticis slēgts laulību līgums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!