Foto: Privātais arhīvs

Basketbola treneris Kristaps Valters par savu privāto dzīvi aprunājies ar pašmāju dzīvesstila presi. Cita starpā viņš atklāj: Valteram neesot īpaši labas attiecības ar paša bijušajām sievām.

Pērn septembrī kļuva zināms, ka Kristaps Valters pošas savām trešajām kāzām, bet pagājušajā nedēļā "Delfi" ziņoja, ka tomēr izjukušas Kristapa Valtera attiecības ar grima meistari Lāsmu Jukoni – lai gan abi bija saderinājušies, kāzu nebūs, pāris ir izšķīries.

Šobrīd Valters jaunas attiecības nemeklē un sevi velta gan darbam jauno basketbolistu kalvē, gan paša bērniem. Valtera divās iepriekšējās laulībās dzimuši pieci bērni, taču trīs jaunākās meitas viņš nesatiek. "Tā man ļoti smaga tēma. Diemžēl meitas ļoti reti redzu, bet ceru, ka ar laiku viss atrisināsies," žurnālam "Kas Jauns" skaidro sportists.

Valtera pirmajā laulībā – ar populāro stilisti Signi – pasaulē nāca divi bērni, meita Keitija un dēls Valdis. Abi bērni lielākoties dzīvo pie tēva, taču attiecības ar Signi viņam neesot īpaši labas. "Ar Signi praktiski nekomunicējam, nezinu pat īsti, kāpēc. Par visu, kas attiecas uz bērniem, vairāk komunicēju ar viņas draugu. Ar bērniem sazinos pa tiešo – Valdis pie manis dzīvo piecas dienas nedēļā. Vecākā meita mācās 12. klasē, un viņai jādodas uz skolu arī klātienē, jāgatavojas eksāmeniem. Šad tad paliek nakšņot arī pie manis," Valters atklāj žurnālam "Privātā Dzīve".

Bet ar jaunākajām atvasēm, kas nāca pasaulē Valtera laulībā ar mākslinieci Džeinu Ansoni, tik labi viss neejot. "Neesmu ar viņām ilgāku laiku saticies. Sanāca dažas nesaskaņas, bet domāju, ka visu atrisināšu, kad jaunākās meitas būs paaugušās," spriež basketbola treneris. Ansone Valteram dāvājusi trīs meitas – Tabitu, Lioru un Abigeilu, kuru vārdus tēvs arī ietetovējis savā rokā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!