Foto: Privātais arhīvs

Ietekmīgā influencere Katrīne Sauliete nu jau vairs neslēpj savu jauno mīļoto, pilotu Pēteri Vasiļevski. Sauliete savus sekotājus iepriecējusi ar pirmo abu kopbildi.

Nedēlas nogalē "Instagram" vietnē Sauliete dāsni vēstījusi par patīkami pavadīto laiku kopā ar jauno mīļoto un bērniem – influencere savus sekotājus priecēja ar dzīvespriecīgiem video par to, kā visi kopā atpūšas un jautrojas gan Dobelē, gan Nidā, Lietuvā.

Mīlētāji dokumentēja savas gaitas "Miltiņkrogā", Dobeles pusē, bet pirmdienas vakarā priecēja ar mīlestības pilnu attēlu, kurā skaistule redzama kopā ar Pēteri pludmalē Nidā. Šī ir pirmā atklātā abu fotogrāfija, kopš Sauliete pavēstīja par jaunajām attiecībām.

Iepriekš intervijā Laurai Saulītei viņas "YouTube" kontā 35 gadus vecā Katrīne vaļsirdīgi stāstīja: saprot, ka mīļotajam vīrietim nāksies kļūt par viņas sociālo tīklu daļu (tieši instagramā Sauliete izvērš savu uzņēmējdarbību tīkla mārketingā un bauda uzmanību no apmēram 38 000 sekotāju), taču norādīja, ka Pēterim šis aspekts nekādas raizes nesagādājot.

Sirsnīgo kadru Sauliete paraksta ar vārdiem "Esmu ļoti laimīga ar tevi, Pēteri". Tāpat viņa lieto mirkļbirkas, kas vēsta: "smaidi", "mans zēns", "laimīga", "iemīlējusies", "viena mīla", "esi laimīgs man".

View this post on Instagram

I am sooooo very Happy with you @peterisvasilevskis ❤️ . #happy #inlove #myboy #onelove #behappyforme #smile

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on Jun 15, 2020 at 9:57am PDT

Jau vēstīts, ka skaistumkaraliene Katrīne Sauliete nesen oficiāli šķīrusi 12 gadus ilgušo laulību ar vienu no labākajiem Latvijas hokejistiem Kasparu Saulieti. Šajās attiecībās dzimušas divas meitas, Kerija un Kortnija.

Par šķiršanās aizkulisēm Sauliete pastāstīja pusotru stundu garā intervijā Laurai Saulītei, kurā tostarp arī atklāja, kā iepazinās ar pilotu Pēteri Vasiļevski.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!