Foto: Publicitātes foto

Viena no populārākajām latviešu horeogrāfēm, studijas Body and Soul vadītāja Līga Liberte (attēlā) šovasar piedzīvojusi patīkamu pārsteigumu – viņu uzrunājuši populārā sporta preču ražotāja Adidas pārstāvji un piedāvājuši kļūt par jaunās kolekcijas reklāmas "seju".

"Tas notika ļoti vienkārši - pie manis atnāca un piedāvāja piedalīties. Adidas pārstāvji bija sekojuši līdzi manai darbībai, un, tā kā man ar šo zīmolu sakrita uzskati par dzīvi un darbu, es uzreiz piekritu uzņemties šo godu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Līga.

Viņa atklāj, ka bijusi ļoti pārsteigta un pagodināta par saņemto piedāvājumu - tas apliecina, ka smagais darbs un neatlaidība, ar kādu jaunā sieviete iet uz savu mērķu sasniegšanu, ir novērtēts.

Sākumā Līga pat baidījusies, vai tikai Adidas pārstāvji nepārdomās, bet abas puses ātri vien panākušas vienošanos un Līga kļuvusi par vienu no Adidas jaunās sieviešu rudens/ziemas kolekcijas reklāmas sejām.

Nesen tapusi arī starptautiskas komandas veidota fotosesija, kurā piedalījušās arī Igaunijā un Lietuvā izvēlētās sportistes. Tās rezultāts būs redzams augusta nogalē, kad tiks prezentēta jaunā kolekcija, bet, kā uzsver Līga, viņa nekādā gadījumā nebūs tikai plakātu "seja" - jaunie pienākumi nozīmē, ka viņai jāapmeklē arī dažādi pasākumi, prezentācijas un jāiesaistās citās zīmola aktivitātēs.

Ideoloģiski īpaši tuvs Līgai ir Adidas jaunais projekts Women All Sports Team, kas uzsver sieviešu solidaritāti un komandas darbu - pašas horeogrāfes komanda ir Body and Soul deju studija, kas drīzumā pārdzims Līgas Libertes deju teātrī.

Līgas Libertes vārdu atpazīst ne tikai tie, kuri seko līdzi spilgtākajiem notikumiem pašmāju deju dzīvē, bet arī vērīgāki televīzijas skatītāji - tieši Līga bija tā, kura trenēja šova Okartes skatuve dalībniekus iknedēļas koncertiem un rūpējās par priekšnesumu horeogrāfiju, bet šobrīd gandrīz visu Līgas laiku aizņem mēģinājumi mūziklam Dzimuši mūzikai.

Līdz šim nevienai latviešu meitene nav bijusi Adidas reklāmas "seja" - vienīgais Latvijas pārstāvis, kurš strādājis ar populāro sporta preču ražotāju, ir tenisists Ernests Gulbis, kurš Adidas reklāmā filmējās 2009. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!