Foto: Publicitātes foto
Pirms šikajām skandalozā pārīša Olgas un Kaspara Kambalu kāzām viņu mājās kašķēšanās ar meitām jauno līgavu Olgu novedusi pat līdz asarām.

Olga neslēpj, ka ir nogurusi no tā, ka visa kāzu organizēšanas gulstas uz viņas pleciem: "Tie man vairs nav svētki, es neatpūšos, tikai satraucos par to, lai viss būtu perfekti."

Jezga ap kāzām nogurdinājusi arī Olgas meitas – viņas par došanos uz gaidāmo ballīti vairs neizrāda nekādu entuziasmu un turklāt ir saplēsušās savā starpā. Strīds ar māti uzliesmo burtiski ne par ko, un Olga dusmās paziņo – nekādas kāzas vispār nav vajadzīgas!

"Kāpēc jūs esat tik negatīvas? Šai dienai jābūt pozitīvai Nu i nevajag šo visu. Neiešu nekur šodien. Negribu šīs stulbās kāzas. Negribu nekur braukt un taisīties. Negribu! Man būs smagi un grūti. Es vairs nevaru, tie man nav svētki. Meitas nevar savākties un guļ gultā. Nu lai nebrauc. Man jau vakar pietika stresa to visu organizēt. Es negribu – man tie nav svētki. Es neatpūšos," asarām acīs saka Olga.


Kasparam atliek vien atzīt, ka eksistēt vienā mājā ar četrām sievietēm nepavisam nav tas vieglākais uzdevums. Vismaz vienam šajā saspīlētājā gaisotnē ir jāsaglabā miers. "Nesatraucies, kā būs, tā būs labi. Lai viņas nebrauc, ja negrib" – Kaspars mēģina mierināt dzīvesbiedreni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!