Foto: Vida Press
Šobrīd 67 gadus vecie krievu izcelsmes dvīņi Igors un Griška Bogdanovi (abi attēlā) no Francijas ir spilgts piemērs tam, ka, pārmērīgi aizraujoties ar plastisko operāciju veikšanu, nekas labs nav gaidāms.

Brāļi ir franču slavenības – aizgājušā gadsimta 70. gados lielu popularitāti izpelnījās viņu veidotais TV šovs par zinātni. Jāatzīmē, ka Igors un Griška agrāk nodarbojās ar teorētisko fiziku, kā arī studēja matemātiku.

Tiesa, zinātnieku aprindās abi tiek dēvēti pretrunīgi – akadēmiskajā vidē savulaik uzvirmoja skaļš skandāls, kad atklājās, ka Igora un Griškas veidotās publikācijas, pētījumi un disertācijas ir pilnīgas muļķības, kas balstītas uz izdomātiem faktiem.

Publiskajā telpā abi vīri tiek dēvēti par slavenībām, producentiem, baņķieriem, politiķiem, rakstniekiem, fiziķiem un zinātniekiem jeb vienkārši multimāksliniekiem.

Savukārt pēdējos gados brāļi lielu ievērību izpelnījušies sava ķēmīgā izskata dēļ – abi nav žēlojuši līdzekļus neskaitāmām skaistuma procedūrām, kuru rezultāts izpelnījies neviennozīmīgu sabiedrības un mediju novērtējumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!