Foto: Vida Press
Leģendārā bītla, sera Pola Makartnija bijusī sieva Hetere Mailza trešo reizi izgājusi pie vīra – viņa apprecējusies ar turīgu vīru no kinoindustrijas, vēsta "Mail Online".

Sera Pola Makartnija otrā sieva, no kuras viņš ar skandālu šķīrās 2008. gadā, salaulājusies vēlreiz. Lai gan pēc šķiršanās no Makartnija sieviete solījās nekad vairs neprecēties, tas tomēr noticis. Viņa izgājusi par sievu pie 36 gadus vecā Maika Dikmena, kurš par Mailzu ir 17 gadus jaunāks. Anonīmi avoti lēš, ka kāzas notikušas pludmalē Maldivu salās, bet nav zināms, vai ceremonijā klāt bija arī Mailzas un Makartnija kopīgā meita Beatrise.

Mailza un Dikmens sāka satikties 2019. gada pavasarī. Kā atklājusi viņa, abi iepazinušies vilcienā kā pilnīgi svešinieki. Pērnā gada Ziemassvētkos Dikmens savu mīļoto bildināja. Mailza britu medijiem izteikusies, ka Dikmens ir viņas mūža mīlestība, un prāvā gadu starpība nekādu lomu nespēlē.

Hetere Mailza pasaules mēroga slavu ieguva kā "The Beatles" līdera Pola Makartnija sieva, ar kuru viņš apprecējās 2002. gadā, bet 2008. gadā laulība ar skandālu tika šķirta. Kāzas notika četrus gadus pēc tam, kad mūžībā devās Makartnija karsti mīļotā sieva, mūza un meitas Stellas māte Linda.

Intervijās vēlāk Mailza skaidroja, ka laulības krahā liela loma bijusi Makartnija meitai Stellai, kura dažādos veidos centusies pamātei kaitēt. Arī publika nosodīja Mailzu, apgalvojot, ka viņas nolūki attiecībā uz mūziķi bijuši klaji merkantili. Šobrīd Mailza nodarbojas ar labdarības projektiem un attīsta savu uzņēmējdarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!