Foto: Privātais arhīvs
Par precētu sievu trešo reizi mūžā kļuvusi popzvaigzne Britnija Spīrsa. Viņa apprecējusies ar savu mīļoto Semu Ašgari, kurš par dziedātāju ir 12 gadus jaunāks, vēsta medijs "Page Six".

40 gadus vecās Spīrsas un 28 gadus vecā Sema Ašgari kāzas notikušas ceturtdienas vakarā dziedātājas mājas pagalmā Kalifornijā. Tiek ziņots, ka kāzas bijušas pasakainas un slavenību pārbagātas, taču oficiālu fotogrāfiju no ceremonijas nav.

Ceremonijā notika arī kāds incidents – policija arestēja Spīrsas pirmo vīru Džeisonu Aleksandru, kurš bija pamanījies ielauzties viņas pagalmā un pauda neapmierinātību ar notiekošo. Viņu laulība 2004. gadā neilga pat gadu.

Pati līgava bija tērpta krāšņā "Versace" kleitā, kas darināta īpaši Britnijai, turklāt Donatella Versače bija arī viesu vidū. Tāpat klāt bija arī popmūzikas karaliene Madonna, sabiedrība dāma Parisa Hiltone, aktrise Drū Berimora un citas slavenības.

Notikumā piedalījās arī Spīrsas šovu komandas dejotāji un viņas advokāts Metjū Rozengarts, kurš arī savulaik iepazīstināja viņu ar Spīrsu.

Māksliniecei pašai objektīvu iemeslu dēļ ar savu ģimeni ir saspringtas attiecības. No ģimenes locekļiem kāzās piedalījās vienīgi viņas brālis Braiens; klāt nebija ne Britnijas tēvs Džeimss Spīrss un māte Linna, ne māsas Džeimijas. Pasākumā nepiedalījās arī Spīrsas dēli no trīs gadu ilgās laulības ar Kevinu Federlainu – zēni jau ir pusaudži.

Spīrsa ar Semu Ašgari satiekas jau piecus gadus. Par saderināšanos abi paziņoja 2021. gada rudenī, tūlīt pēc tam, kad dziedātājai tiesas ceļā izdevās atbrīvoties no gadiem ilgušās sava tēva aizbildniecības, kurš cita starpā valdīja arī pār Britnijas privāto dzīvi.

Vēlāk pāris pavēstīja, ka gaida mazuli, taču grūtniecība pārtrūka spontānā aborta dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!