Foto: Privātais arhīvs
Kāda japāņu modele un influencere pārsteigusi tūkstošiem cilvēku ar savu jauneklīgo izskatu – Risai Hirako ir 51 gads, taču viņas sejā un augumā nekas neliecina par novecošanos, vēsta tabloīds "Mail Online".

Risa Hirako kļuvusi par jauno "Instagram" sensāciju Japānā un nu jau arī ārpus tās. 51 gadu vecā skaistule internetā publisko savus selfijus, skaistumkopšanas padomus un apmaksātas reklāmas, bet zem ierakstiem virknējas pārsteigtu cilvēku komentāri: retais spēj noticēt, ka Hirako ir dāma pusmūžā.

Lai gan daudzās viņas fotogrāfijās redzams fotošopa piesitiens, lielākā daļa bilžu nešķiet kā īpaši uzlabotas. "Mai Online" īpaši izceļ skaistules ieteikumus veselīgam dzīvesveidam, kas arī esot pamatā tam, kā modele spēj izskatīties pēc pusaudzes vecuma jaunietes.

Hirako ir vēstnese bioloģiskas izcelsmes uzturam – tieši šādu pārtiku viņa rekomendē ikdienas lietošanai. Tāpat sieviete konstanti ietur diētu, kas paredz zemu ogļhidrātu un augstu olbaltumvielu saturu. Viņa dod priekšroku zaļumiem un dārzeņiem, avokado, spinātiem un augstākā labuma olīveļļai. Lielu lomu Hirako ikdienā spēlē fiziskās aktivitātes – pastaigas un vingrošana.

Gastronomiskā ziņā viņa iecienījusi mandeļu pienu, mandeļu sviestu, auzu pienu, medu, agaves sīrupu, banānus, jūras veltes, vārītas olas, bet desertā reizēm atļaujas karstās šokolādes pudiņu ar saldējumu.

Hirako ir īpaši kategoriska, savu ādu sargājot no saules. Viņa vispār nesauļojas, lieto SPF aizsargkrēmus un arī savās bildēs bieži vien redzama ar cepuri galvā. Sejas ādas un ķemeņa kopšanai jauniete izmanto tikai organisko kosmētiku un vannas sāļus. Skaistules galvenais padoms: "Jūsu ādai jābūt mitrinātai 24 stundas diennaktī!"

Hirako savā tēlā bieži izmanto košas matu krāsas un meitenēm raksturīgas frizūras, lai tādējādi izskatītos jaunāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!