Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ ar krāšņu burziņu savu trešo jubileju atzīmēja zīmola Piazza Italia veikals - dzimšanas dienas svinības vienkopus pulcēja sabiedrībā zināmus cilvēkus un viņu atvases.

Pasākuma viesiem bija iespēja vērot pavasara - vasaras kolekcijas modes skati un piedalīties konkursos gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Veikala rīkotajās svinībās ar savām otrajām pusēm un bērniem ieradās pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš (attēlā), mūziķis Andris Sējāns, dziedātāja Diāna Pīrāgs, modes dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane, horeogrāfs un deju skolas Dzirnas vadītājs Agris Daniļēvičs, skandalozā tērpu dizainere Kristīne DeimoneEd Hardy Club īpašnieks Artūrs Čikuls un citi, bet vakara vadīšana bija uzticēta aktierim Andrim Bulim ar dēlu.

Tāpat vakaru baudīja pasākumu organizatore un TV seja Gundega Skudriņa, dziedātāja Laura Raila, TV seja un stiliste Kristīne Rudzinska, TV24 "seja" Mārtiņš Kapzems, sabiedrības dāmas Jana un Iveta Brices, modes blogeres Alina Keller un Karīna Zu un vadošo sieviešu žurnālu modes redaktores.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!