Foto: Privātais arhīvs

Labākā latviešu basketbolista, NBA Vašingtonas kluba "Wizards" spēlētāja Kristapa Porziņģa dzīvesbiedre Laura Vizla allaž izcēlusies ar labu gaumi, dažkārt sagādājot arī pārsteigumus, izvēloties nudien interesantus tērpus. Līdz šim vēl neredzēti savdabīgā kostīmā viņa pozējusi Vašingtonas sporta arēnā.

Laikā, kad Eiropā notiek karš – ukraiņi aizstāvās pret iebrucēju Krieviju – militārā tēma kļuvusi aktuāla arī modes sfērā. Limitētu kolekciju klajā laidis zīmols "IVY Park" – tas ir populārās dziedātājas Bejonsī radīts zīmols, ko tirgū realizē kompānija "adidas".

Zaļos toņos ieturētā militārā stila kolekcija "Wild Pine" veikalos nonāca šā gada 10. februārī, bet jau tagad vairums elementu kļuvuši par deficīta preci. Taču Laura Vizla ir tikusi pie izteiksmīgā kostīma un devusies tajā pozēt tukšā basketbola arēnā.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Kā liecina internetā pieejamā informācija, lielā pieprasījuma dēļ kostīma cena var sasniegt pat 700 eiro, lai gan "adidas" mājaslapā žakete maksā apmēram 235 eiro, bet bikses ap 130 eiro. Savukārt modes pazinēji zīmola "Instagram" lapā sūkstās, ka to var nopirkt tikai Amerikā, jo ne Lielbritānijā, ne Vācijā, ne Polijā amizantais kostīms neesot pieejams.

Bejonsī savu apģērbu zīmolu nodibināja 2016. gadā, un 2019. gadā tas apvienojās ar "adidas". Kā vēsta biznesa mediji, "IVY Park" vērtība šogad tiek lēsta 40 miljonu dolāru apmērā, un dziedātāja katru gadu no tā gūst ap 20 miljonu ienākumus savā kasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!