Foto: Privātais arhīvs
Skandāls Krievijas šovbiznesā: par apspriestāko dāmu valstī kļuvusi Anastasija Šuļženko – dāma, kura pavedināja Krievijā zināmo striptīzdejotāju Tarzānu, kurš jau daudzus gadus precējies ar krievu estrādes dīvu Natašu Koroļevu.

Provinciāle ar ambīcijām – tā par 28 gadus veco Anastasiju Šuļženko raksta Krievijas TV Piektā kanāla interneta vietne. Trešdien Šuļženko bija galvenais viesis Pirmā kanāla raidījumā, kur tika publiskots arī slepeni uzņemts video – tajā Tarzāns un Šuļženko ļaujas mīlas brīžiem vannasistabā. Tas noticis laikā, kad Tarzāna sieva Koroļeva bijusi prom.

Vienlaikus šajā raidījumā jaunā dāma tika atmaskota – nu jau viņa vairs nav stāvoklī no Tarzāna, kā bija vēstījusi iepriekš, taču dārglietu zādzībā gan neatzinās (Koroļeva aprēķinājusi, ka pēc Anastasijas viesošanās no ģimenes mājas pazudušas vērtslietas un nauda piecu miljonu rubļu apjomā).

Krievijas mediji metušies analizēt, kas gan ir šī būtne, kura teju vai izjauca vienu no saskanīgākajām laulībām Krievijas šovbiznesā, kā arī "piespiedusi" Tarzānu publiski atzīties, ka viņš krāpis Koroļevu un ļoti to nožēlo.

Viņš uzskata, ka kritis par upuri krāpniecēm – Šuļženko un viņas draudzenei. Gan Šuļženko, gan Tarzāns neuzticības faktu nenoliedz, taču abiem ir krasi atšķirīgs redzējums par to, cik nopietnas bijušas šīs attiecības. Tarzāns teic, ka šo sievieti "tikai izdrāzis, un tas ir viņas dzīves lielākais sasniegums", bet Anastasija turpina publiski apgalvot, ka abi regulāri tikušies pusotru gadu.

Kas ir ambiciozā jauniete

Viņa ir nesen karjeru sākusi aktrise. Dzimusi 1992. gadā Novorosijskas pilsētā, absolvējusi Krasnodaras kultūras un mākslas universitāti kā aktrise.

Piecus gadus viņa bijusi kopā ar kādu Romānu, kurš tagad Krievijas medijiem pauž, ka netic, ka Šulženko apzagusi Koroļevu un Tarzānu, jo viņa pati nākot no turīgas ģimenes.

Romānu Anastasija pameta, kad sapratusi: grib iekarot Maskavu, nevis palikt provincē par skatuves runas pasniedzēju. 2015. gadā glītā rudmate debitēja kino ar mazu lomiņu kādā seriālā. Pēc tam viņai izdevies nofilmēties vēl apmēram četrās piecās filmās.

Šuļženko portfolio atrodams daudzās kastinga aģentūrās. Viņa norādījusi, ka ir 168 cm gara, sver 50 kilogramu, auguma aprises ir 90-66-89.

Jau vēstījām, ka notikušais Krievijā ir pamatīgs skandāls. Tarzāns instagramā publiskoja video, kurā atzīstas, ka krāpis Natašu Koroļovu, vienlaikus nicīgi izsakoties par dāmu, ar kuru tas noticis. Viņš uzskata, ka Šuļženko ir afēriste ar mērķi iegūt popularitāti "caur gultu". Vēlāk vīrietis šo video no sava profila izdzēsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!