Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju šovbiznesa šobrīd aprunātākā dāma – dziedātāja Alise Haijima – vēl nupat bija līgavas statusā, taču tagad jau citu mīlu meklē pikantēriju šovā "Mīla kemperī".

Alise Haijima jaunajā iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" pēc došanās ceļā meitenēm atklāja kādu noslēpumu – vēl nemaz nav apritējis gads, kopš jauniete tika bildināta saulrietā kalna galā. Drīz vien pēc šī nopietnā soļa izira viņas un mīļotā vīrieša divus gadus ilgās attiecības, atstājot vien konfliktus. "Mēs izšķīrāmies salīdzinoši nesen. Ja tu brauc uz iepazīšanās šovu, tad savā ziņā tas ir viss – iepriekšējās attiecības ir beigušās," uzskata Alise.

Par dalību šovā viņa saka: "Ak, Dievs, pat gads nav apritējis un es jau esmu šajā šovā, bet dzīvei tomēr ir jākustas uz priekšu. Atbraucu, lai pārliecinātos, vai man tas cilvēks tiešām vajadzīgs manā dzīvē. Tomēr nevaru vēl saņemties. Viņš zina, ka es filmējos raidījumā, taču ne to, ka tas ir iepazīšanās šovs. Mums pašlaik ir ļoti sliktas attiecības, nenormāli sastrīdējāmies un viņš mani pilnīgi visur nobloķēja," stāsta dziedātāja.

"Tas, ka Alise ir nesen šķīrusies, man neko nenozīmē, jo tā ir viņas privātā dzīve, kas notikusi pirms tam. Ja reiz viņa ir šeit, tad viņa ir gatava kaut kam jaunam," saka metālapstrādes eksperts Rūdolfs, kuru Haijima izvēlējās kā savu pirmo kompanjonu ceļojumā.

Kāda cita šī šova dalībniece, ugunsdrošības speciāliste Ivita, kura apprecējās 25 gadu vecumā, bet nu atkal ir brīvas sievietes statusā, notiekošo komentē šādi: "Manuprāt, izšķīrušies cilvēki nevar būt atvērti jaunām attiecībām, jo tā ir tāda ielāpu likšana pa virsu tam, kas ir noticis. Tā ir tikai sevis apliecināšana, ka esi gatavs kaut kam jaunam, bet, ja tu par to cilvēku visu laiku runā un atsaucies uz viņu, tad neesi vēl gatavs attiecībām," spriež Haijimas kolēģe šovā.

Kā zināms, Haijima Latvijas mērogā bēdīgu slavu ieguva, filmējoties vēl vienā šovā – "Četri uz koferiem", kurā četri cilvēki aizceļoja uz Islandi. Viņu vidū bija arī Ērgļu deputāts Māris Olte. Jauniešiem izklaidējoties, tika šņaukta kokaīnam līdzīga viela, un Haijima notiekošo ievietoja arī sociālajos tīklos, tādējādi apdraudot Oltes reputāciju. Par "pulverīša skandālu" var lasīt šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!