Foto: Publicitātes foto

Dziedošais Ogres iecirkņa policists Nikolajs Puzikovs jau gadiem meklē sievu. Šo nolūku vadīts Puzikovs pat pieteicās šovam "Mīla kemperī", taču arī tur cietis sakāvi – nav ne sievas, ne arī paša šova. Puzikovs no tā izbalsots.

Šova "Mīla kemperī" otrajā sezonā startēja 11 jaunieši, taču dalībnieku personas mainījās. Kad šovā ienāca policists Puzikovs, citi puiši sāka satraukties par savām izredzēm nodibināt attiecības ar daiļākajām dāmām, tomēr nu arī Puzikovam šovs ir beidzies.

34 gadus vecais policists sākotnēji gāja uz randiņiem ar vairākām meitenēm, tomēr lielākās simpātijas guva pasākumu producente Elīza. Laime gan nebija ilga... Meitene izsecināja, ka Puzikovs viņai ir par vecu un pameta izmisušo vīrieti.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties izbalsošanai, puisis manāmi sāka satraukties, jo ar nevieu citu dāmu kontaktu vēl nebija atradis. Tā izrādījās liktenīga kļūda, jo pārējās dalībnieces Nikolaju neizvēlējās. Tas nozīmēja, ka šovu viņam nācās pamest.

Daudz labāk šajā šovā veicas influencerei Janai Brukai, kurai izveidojušās attiecības ar bijušo armijnieku Dāvidu Krūmiņu. Šis pāris šova ietvaros jau dūdo par kopdzīvi, vismaz tāda ir Krūmiņa vēlme.

Par ko tad ir šovs? "Mīlas kemperis" dodas ceļojumā uz Grieķiju. Dalībnieku galvenais uzdevums ir izveidot pārus un iemīlēties, taču katrā spēlē ir kāds āķis. Tie dalībnieki, kuri neizveidos pāri, dosies mājās un viņu vietā ieradīsies jauni mīlestības meklētāji. Visa ceļa garumā dalībniekiem būs jāpilda uzdevumi, lai saprastu, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas un kurš šovā ieradies mīlestības, bet kurš slavas dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!