Foto: Privātais arhīvs

Nācijas jaunais mīlulis Raivis Raspopovs (attēlā uz moča) , kurš turpina gūt spožus panākumus klubos kā ballīšu zvērs, atklāj savu otro kaislību – plosīšanos ar auto, kas esot lielisks veids kā uzņemt enerģiju pēc kārtīgiem tusiņiem. Lai gan pie stūres viņš ir tikai nepilnu gadu, ballīšu zvērs jau paspējis nomainīt vairākus auto, saķerties ar policiju un pat ar moci iesaistīties zagļa ķeršanas operācijā.

"Ar auto braucu tikai pirmo gadu, sākot no vasaras. Pirmais auto, ko iegādājos, bija ķiršu sarkans BMW 520. Pirms iegādājos pirmo auto, nebiju iedomājies, ka es ar to ārdīšos vai darīšu kādas citas trakas lietas.

Domāju, ka to saudzēšu un kopšu, bet piesēžoties pie stūres un braucot, vienkārši kļuva nedaudz garlaicīgi. Tas ir loģiski, jo man kā aktīva dzīves veida piekritējam prasās nedaudz adrenalīna.

Tā nu es sāku meklēt grantētos nomales ceļus, laukumus kur pēc kārtīgi noballētām brīvdienām varētu paplosīties un uzņemt jaunu energijas devu," DELFI Izklaidei savu otro lielo kaislību pēc ballēšanās atklāj Raspopovs.

Tā kā Raspopovam visu tīk darīt ar vērienu, arī braukt viņš mīl ātri. "Lielākais ātrums, ko esmu sasniedzis, ir 170 kilometri stundā, braucot pa Dienvidu tiltu. Tas notika pirms pirkšanas testējot mašīnu, lai redzētu, kā tā uzvedas pie lielāka ātruma.

Citādi vispār cenšos ievērot ātruma limitu sabiedriskās vietās," skaidro ballīšu zvērs. Tomēr apņemšanos ne vienmēr izdodas īstenot. Raspopovs atceras, kā reiz Mežciema pusē, kur atļautais ātrums ir 50 kilometri stundā, viņš joņojis uz 120 un nonācis policijas nagos.

"Mani pieķēra policija un uzlika sodu. Par šo labi padarīto darbu vēlējos piešķirt policistiem prēmiju, bet vņi diemžēl atteicās," piedzīvojumu atceras dzīves baudītājs. Sapratis, ka braukšana iet no rokas, Raspopvs iegādājies nākamo autiņu.

"Nākamo nopirku Mazda 626. Mašīnu pirku tīri priekš ārdīšanās, braucu ar to tikai pa Rumbulas lidlauku. Tur arī viņu sadauzīju un pēc tam aizvedu ar treili uz lūžņiem," stāsta eksperts. Raļļošanas ekspertam ar diviem auto nepietiek - Raspopovs nopircis arī mocīti, kurš noderējis ne tikai sastrēgumu ātrākai izbraukšanai.

"Reiz stāvēdams pie Galerija Centrs, redzēju kā lielā ātrumā no veikala izskrien apsargs. Sapratu, ka apsargs ķer zagli, kurš bija jau paspējis aizskriet diezgan tālu. Nedomājot izmantoju savas priekšrocības un bezbailību- metos tam pakaļ ar mocīti.

Zagli izdevās noķert. Uzbraucu viņam virsū, nolēcu no moča un nogāzu zemē. Sagaidīju apsargu un nodevu zagli viņa rokās. Pats nedaudz sadauzījos, bet tā viss beidzās labi - zaglis noķerts un pašam liels gandarījums. Adrenalīna deva bija uz pilniem 100 procentiem," par savu drošsirdīgo lēmumu jūsmo Raspopovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!