Foto: Vida Press
Četrus gadus pēc savas iepriekšējās draudzenes pēkšņās nāves par jaunām attiecībām pavēstījis reperis Šons Kombs jeb Diddy. Viens no komerciāli veiksmīgākajiem pasaules reperiem nu tiekas ar krietni jaunāku dāmu, ziņo "Page Six".

52 gadus vecais repa veterāns Didijs nu ir kopā ar meiteņu grupas "City Girls" dalībnieci reperi Jangu Maiami. Pirmo reizi runas par viņu romānu uzvirmoja 2021. gada jūnijā, kad fotogrāfi pāri fiksēja kādā ballītē sadevušos rociņās, bet nu attiecību faktu apstiprinājuši arī viņi paši.

Janga Maiami ir 28 gadus veca dziedātāja, ceturtdaļgadsimtu jaunāka par Didiju. Komentējot attiecību statusu, reperis saka: "Mēs satiekamies, ejam uz randiņiem un esam labi draugi. Mēs kopā ceļojam uz eksotiskām vietām, lieliski pavadām laiku, dodamies uz striptīza klubiem un baznīcu..." Reperis savu jauno draudzeni raksturo kā patiesu cilvēku, labu māti un lielisku draugu.

Didijs nekad nav bijis oficiāli precējies. Viņa pirmā ilglaicīgā partnere bija modele Kima Portere – mamma trim no Didija kopskaitā sešiem bēriem. Porteres dzīve negaidīti aprāvās 2018. gadā, viņai mirstot no pneimonijas. Nākamos divus bērnus dzemdēja dziedātāja Kesija Ventura, ar kuru Didijs bija kopā deviņus gadus pēc attiecībām ar Porteri. Repera pirmdzimtais, dēls Džastins, nāca pasaulē 1993. gadā īsā romānā ar stilisti Misu Hiltoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!