Foto: Kadrs no video
18. martā dzimtsarakstu nodaļā Rīgā par precētu pāri kļuvuši rīdzinieks Antons Ļevdanskis un slavenā blogere no Ukrainas Sofija Stužuka. Laulības slēgšanas brīdī 27 gadus vecajai Stužukai uz rokām bija viņas un Antona jaundzimušais, kurš nāca pasaulē 7. martā.

Lai gan mīlnieki vēl šā gada februāra sākumā sastrīdējās un Stužuka paziņoja, ka kāzu nebūs, jaunie vecāki tomēr spējuši atrast kopīgu valodu un oficiāli kļuvuši par vīru un sievu. Gan Stužukai, gan Ļevdanskim šīs ir otrās laulības.

Ceremonijā klāt bija tikai liecinieki, kurus populārā influencere saviem pieciem miljoniem sekotāju izvēlējusies nerādīt.

Pāris laulājās gluži ikdienišķos tērpos – jaunais vīrs bija tērpies melnos toņos, bet sieva – baltā trikotāžas kleitā. Stužuka rokās turēja nesen dzimušo zīdaini, kas ir viņas ceturtā atvase, bet pirmā ar rīdzinieku kopīgā.

Atgādinām, ka Rīgas puisis Antons ukraiņu skaistuli bildināja pērn rudenī Parīzē. Jau gatavojoties laulībām, Antons pēkšņi pārdomāja – kā skaidroja dāma, viņam neesot bijis pieņemams, ka Sofija grasās saglabāt sava pirmā (mirušā) vīra uzvārdu Stužuka, nevis pieņemt viņa uzvārdu. Stužuka paziņoja, ka šo domstarpību dēļ kāzu nebūs, tomēr ap Valentīndienas laiku abi bija spējuši salīgt mieru, un nu beidzot arī apprecējušies.

Sestdienas pēcpusdienā jaunā sieva steidza ziņot: "Mēs vairs neesam istabas biedri! Un es vairs neesmu Stužuka!"

Savā dzimtenē pretrunīgi vērtētā ukrainiete Latvijā dzīvo kopš pērnā gada marta, kad pameta Kijivu kopā ar trim bērniem. Attiecības ar Latvijas pilsoni viņa uzsāka Kijivas naktsklubā dažus mēnešus pirms Krievijas iebrukuma.

Pērnvasar pāris pašķīrās – kā vēlāk noskaidrojās, Antons nobijies no ziņas, ka Stužuka ir stāvoklī. Vēlāk abi atkal sagāja kopā un vienojās veidot ģimeni. Stužuka paziņojusi, ka pēc dzemdībām šeit negrasās ilgi palikt, jo Latvijā viņai ir garlaicīgi. Pēc šīm atklāsmēm viņa nav tuvāk precizējusi, kurp grasās pārcelties, bet kā vienu no variantiem minējusi Kipru.

7. martā divu stundu laikā mājdzemdībās nāca pasaulē Ļevdanska meita Vasilisa, kuru Stužuka dāsni demonstrē "Instagram" platformā. Meitai dots tēva uzvārds; pāris dzīvo Stužukas īrētā namā Bieriņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!