Foto: DELFI

Ceturtdien, 24. oktobrī, tirdzniecības centrā Spice durvis vēra līdz šim nebijis projekts – zīmola Jānis Roze konceptveikals, kurš papildināts arī ar restorānu, kuram dots nosaukums KukBuk.

Veikaliņā radīta īpaša atmosfēra - pircējus sagaidīs plašs, ērts un pārskatāmi izkārtots preču klāsts. Līdzās grāmatām, rotaļlietām, kancelejas precēm, galda spēlēm un citām noderīgām lietām izvietots arī neliels restorāniņš, kurā ieturēt gardu maltīti.

KukBuk pārstāvji sola, ka ēdienkartes piedāvājumu klāsts patīkami pārsteigs ikvienu gardēdi. To nodrošinās izmeklēti ēdieni, izcili vīni, kā arī Illy kafija un Yo Yo Frozen Yoghurt saldējuma našķi mazajiem kārumniekiem.

Restorāna dienas piedāvājumos tiks iekļauti ēdieni no veikalā Jānis Roze nopērkamajām pavārgrāmatām, un maltīte tiks ieturēta elegantā stilā - veikaliņa un kafejnīcas dizainere ir Tija Vīksna, un KukBuk apdarē izmantots īsts olīvkoks.

Uz atklāšanas pasākumu pulcējās prāvs cilvēku pulciņš, lai paši savām acīm redzētu šo unikālo projektu. Viņu vidū bija arī Draugiem.lv runas vīrs Jānis Palkavnieks, viesmīlības eksperte un finansiste Ilze Jurkāne, dziedātājs Varis Vētra, mākslinieks Aivars Vilipsōns un vēl daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!