Foto: DELFI

Svētdien, 5. augustā, īpaši patīkama atmosfēra valdīja pagalmā aiz kluba Piens – tur notika no tradicionālās Rīgas ballīšu dzīves atšķirīgie dārza svētki Piens Fest, kuros ikvienam atnācējam bija iespēja atpūsties simpātiski hipsterīgā gaisotnē.

Festivāla programmā bija visu iespējamo veidu izklaides - uz skatuves kāpa dažāda veida mākslinieki, sākot ar leļļu teātra meistariem un beidzot ar mūziķiem, bet dažādās teltīs varēja ļauties hipsterīgiem prieciņiem - iedzert tēju, ļauties masāžai, iegūt hennas gleznojumu vai smalku frizūru, izmēģināt bungu sišanas priekus, papriecāties par neticami stilīgajiem vienradžiem un citādā veidā labi pavadīt laiku.

Uz festivālu ierasties aicinātas tika ģimenes ar visām atvasītēm, un par mazajiem bija īpaši piedomāts - viņu jautrībai bija iekārtota īpaša rampa, kurā lēkāt un priecāties par dzīvi, kā arī bērneļiem bija iespēja izšūpoties, sapucēties un baudīt citus jaukus priekus.

Iespējams, tieši jauko ģimenes piedāvājumu, kā arī patīkamās gaisotnes dēļ dārza svētkos īpaši kuplā skaitā atpūtās jaunās ģimenes ar pavisam maziem bērniņiem.

Piens Fest mīlīgo gaisotni baudīja arī Latvijas populārākie hipsteri - modes blogere Agnese Kleina, pirmā "Latvijas princese" un topošā ārste Katrīna Puriņa ar meitiņu, kluba Piens saimnieks Mārtiņš Mielavs ar sievu modeli Līvu, mūziķis Ralfs Eilands un citi labas atpūtas mīļotāji.

Festivāls Piens Fest jau kļuvis par jauku tradīciju, un, kā cer tā apmeklētāji, arī turpmāk tas notiks ik gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!