Foto: Privātais arhīvs

TV raidījumu vadītāja un influencere Rūta Dvinska par savas dzīves lielāko traumu uzskata sajūtu, ka "mani negrib" – tieši tā viņa sajutusies vairāk nekā desmit gadu ilgās attiecībās, no kurām aizgāja tad, kad iemīlējās savā nākamajā vīrā Kasparā. Par mīlas dzīves līkločiem viņa aprunājusies ar žurnālisti Inetu Meimani intervijā izdevumam "Santa".

Rūta jau vairākus gadus ir precējusies ar TV3 sporta ziņu vēstnesi Kasparu Dvinski; pāris audzina divus bērnus. Taču, kā intervijā "Santai" atklājusi simpātiskā gaišmate, nākamo vīru viņa sastapusi, vēl būdama attiecībās ar citu puisi. Šo cilvēku viņa pametusi pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopābūšanas, kad pati bija 26 gadus veca.

"Jā, biju sliktā. Ar to puisi kopā uzaugām, sākām draudzēties piecpadsmit gadu vecumā, bijām pirmie, kas sāka dzīvot kopā. Vienmēr būšu viņam pateicīga, ka savus dullākos laikus izdzīvoju ar kādu, uz kuru varu paļauties. Bija droši un labi, tā arī bija īsta mīlestība. Tomēr, laikam ejot, mēs aizaugām katrs uz savu pusi. Nelūdzu, lai mani prec rīt, parīt vai nākamgad, bet man gribējās apsolījumu, ka attīstība būs. Es to nesaņēmu. Pirmajos astoņos attiecību gados tas varbūt nav īpaši būtiski, bet 26 gados sāk kļūt svarīgi. Beigu beigās vairs nejutos ne gribēta, ne mīlēta, ne vēlama. Tā vietā, lai pateiktu "Pēc pieciem gadiem mēs būvēsim māju!", viņš padarīja mani tikai mazāku un mazāku, pa pilieniņam, līdz sapratu – mani negrib. Tas ir kā ar bomi pa pieri. Uzskatu, ka tā ir mana lielā sāpe un mana trauma," intervijā saka Dvinska.

Viņa uzskata, ka pazīstamie cilvēki Dvinskā redzēja nodevēju, slikto meiteni. Ar bijušo draugu viņai vairs kontakta neesot vispār, jo puisis īsziņas formā visu nogriezis kā ar nazi.

Ar nākamo vīru Dvinska iepazinusies darbā un sākotnēji domājusi, ka būs tikai dēka, nekas nopietns, turklāt Kasparam šāds formāts šķitis ērts izklaidei. Kad Rūta sapratusi, ka grib nopietnākas attiecības, Dvinskis sācis no viņas izvairīties, jo Rūta joprojām skaitījusies cita vīrieša dāma. Tomēr pēc pusgadu ilgas slepenas draudzēšanās abi "iznākuši no skapja", viņa klāsta žurnālā "Santa".

Dvinski apprecējās 2016. gada jūlijā, ģimenē aug trīs un piecus gadus veci bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!