Foto: Privātais arhīvs
Latviešu basketbolistes Sabīnes Niedolas puisēns gada vecumā jau tiek iepazīstināts ar šī sporta veida galveno elementu - bumbu.

"Basketbola dzīve jāsāk agrīni," publicējot attēlu ar dēlu un bumbu, sociālajā tīklā "Instagram" vēsta Andžela Tisdeila, amerikāņu basketboliste un mūsu sportistes Sabīnes Niedolas laulātā.

Niedola dēlu laida pasaulē pērnā gada pašā sākumā, un dāmas ilgāku laiku no saviem faniem turēja noslēpumā bērna dzimumu. Tikai nesen kļuva zināms, ka sievietes audzina dēliņu, un retu reizi ar ģimeniskiem kadriem padalās Tisdeila.

Nesen Tisdeila instagramā ievietoja mīlīgu video, kurā puisēns redzams, spēlējoties savā nodabā, līdz fonā atskan troksnis – ticis iedarbināts blenderis. "Manam dēlam ir bail no blendera," video komentēja māmiņa.

Kā zināms, latviešu basketboliste Sabīne Niedola ar jomas kolēģi apprecējās Vācijā 2017. gada 17. februārī. Mīlnieces šo faktu ilgāku laiku slēpa no medijiem. Pagājušā gada janvārī abas priecēja ar skaistiem kadriem, dokumentējot Niedolas pēdējos grūtniecības mirkļus.

1991. gadā dzimusī Niedola ar par sevi nedaudz vecāko Tisdeilu satuvinājās, dzīvojot un spēlējot Vācijas klubā "Royals". Patlaban pāris dzīvo Kalifornijā, ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!