Foto: Vida Press

Skaistums prasa upurus, bet dažreiz tas var pat kļūt bīstams veselībai un dzīvībai. Par to sāpīgi pārliecinājusies brazīliešu modele Andresa Uraša (attēlā), kura nesen bija nonākusi slimnīcā gurnos ievietoto implantu dēļ, bet tagad radušās problēmas arī ar dibentiņu.

Uraša, kura populārajā Brazīlijā notiekošajā skaisto dibenu konkursā 2012. gadā ieguva otro vietu, pirms trim mēnešiem gandrīz zaudēja dzīvību gurnos ievietoto implantu radītas infekcijas dēļ, bet tagad viņa atkārtoti hospitalizēta.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, šonedēļ 27 gadus vecās daiļava nogādāta slimnīca, jo infekciju izraisījuši dibenā ievietotie implanti.

Kā pastāstījusi pati Uraša, viņa jau Sanpaulu slimnīcā pārcietusi operāciju, kuras laikā no dupsīša kreisā vaiga izņemtas vielas, kas radījušas draudus viņas dzīvībai.

Lai gan modeles apaļumi vēl aizvien ir iespaidīgi, gan uz viņas gurniem, gan dupsīša paliks rētas, kuras gan, protams, ar prasmīgo brazīliešu plastikas ķirurgu palīdzību daiļava visticamāk likvidēs.

Uraša savā dzimtenē ir populāra modele un televīzijas "seja", bet pirms diviem gadiem viņas vārds izskanēja arī starptautiski - 2013. gada pavasarī skaistule publiski pavēstīja, ka ir pārgulējusi ar futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu, kurš gan pats šo vēsti nodēvēja par muļķībām un fantāziju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!