Foto: Privātais arhīvs
Vislielākā kaisle, kas no malas atgādina seksuālu spriedzi, Danā esot novērojama, spēlējot šahu – tā sievas azartu attiecību šovā "Mīla burbulī" raksturo Andris Ozols, bijušās finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas vīrs.

"Mīla burbulī" varoņiem Danai Reizniecei-Ozolai ar vīru Andri šovā dots visai neparasts un garšīgs uzdevums ar juteklisku piesitienu – apgleznot vienam otra ķermeni ar šokolādi, kas neizbēgami raisa pārdomas par erotisko kaisli pāra attiecībās.

Vai ir likumsakarīgi, ka tā ar gadiem pazūd? Ozolu pārim vismaz vienā ziņā noteikti saskan – par erogēnāko ķermeņa zonu abi uzskata smadzenes. Esot kopā ilgāk, partneri viens otru arvien labāk iepazīst, rodas lielāk cieņa.

Reizēm šim pārim esot arī visai vētrainas domstarpības – vai arī tas pieder pie kaisles izpausmēm? Andris daudznozīmīgi noteic, ka "dzīve jau nevar būt tikai salda vien – vajag šokolādi, bet vajag arī melnu kafiju klāt."

Uzņēmējs atklāj kādu interesantu niansi savā sievā – vislielākā kaisle, kas no malas atgādina seksuālu spriedzi, Danā esot novērojama, spēlējot šahu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!