Foto: Privātais arhīvs
Stiliste un influencere Indra Salceviča paviesojusies pie Džilindžera un Ievas Adamss viņu veidotajā "YouTube" sarunu raidījuma "Dž.Spot", kur atklājusi skaudras detaļas saistībā ar viņas nesen šķirto laulību.

Populārā stiliste līdz šim delikāti komentējusi laulības izjukšanas iemeslus – pusotru gadu viņa bija precējusies ar kafijas pārdevēju, pēc izglītības sadzīves tehnikas inženieri Kasparu Bērziņu, taču pērnā gada nogalē abi laulību šķīra.

Raidījumā "Dž.Spot" Salceviča atklājusi skaudras detaļas par patiesajiem šķiršanās iemesliem. Lai gan Kaspars un Indra laulības laikā sociālajos tīklos savus sekotājus regulāri priecēja ar ģimeniskiem attēliem un video, radot iespaidu, cik labs Kaspars ir kā patēvs Indras diviem dēliem, realitātē bijis pavisam citādi – Kasparu Indras bērni "besījuši", viņa pauda sarunā ar Džilindžeru un Adamss.

Kasparam pašam savu bērnu nav, un sākumā viņš gribējis kopīgu atvasi ar Indru.

"Mūsu laulība patiesībā tika šķirta bērnu dēļ," teic Indra. Uz Džilindžera jautājumu: viņam besīja tavi bērni? Indra atbild tieši: "Jā".

"Viņu besīja kliegšanas, viņu besīja tas, ko tie bērni dara, besīja nekārtība, troksnis, viņam gribējās mieru. Un tad tie konflikti sāka rasties vairāk un vairāk, parādījās pāris teksti, kas nebija okei. Un beigās viņš saprata, ka negrib audzināt šos bērnus," atklāj Salceviča. Viņa uzskata, ka pašas dēli deva eksvīram iespēju kļūt par labāku cilvēku. "Izaudzināt sveša bērnus – tā ir iekšējā misija. Viņš gribēja dzīvot savādāk. Un es nekad neizvēlēšos starp vīrieti un saviem bērniem," skaidro stiliste.

Vienlaikus Indra atzīst: jau iepazīstoties ar Kasparu, viņš paudis, ka pašam šķitis: es nekad nebūšu kopā ar sievieti, kurai ir bērni. Taču starp abiem uzvirmojusi mīlestība, un Indra viņu piesardzīgi ielaidusi savā dzīvē. Sākotnēji Kaspars centies, taču beigu beigās abi sapratuši, ka Indras puisēnus viņš nespēs līdz galam pieņemt. Tagad Indra šķirto laulību vairs nesauc par mīlestību, bet gan par romānu.

Šķiršanās iniciatore bijusi Indra, un raidījumā viņa atklāj, ka jau pēc fakta sākusi arī apšaubīt Bērziņa jūtu patiesumu kopumā. Puisis neesot īpaši sērojis un jau tūlīt pēc šķiršanās uzsācis attiecības un kopdzīvi ar citu dāmu.

Indrai ir divi dēli – Kārlis un Ernests – no iepriekšējām attiecībām, kas ilga septiņus gadus. Ar Bērziņu viņa iepazinās "Tinder" platformā, abi bija kopā trīs gadus, no kuriem pusotru gadu juridiski precējušies.

Pilns raidījuma "Dž.Spot" ieraksts (par laulību un bērniem – sākot no 43. minūtes)
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!