Dziedātāja Samanta Tīna beidzot komentējusi ņemtni ap viņas "Eirovīzijas" dziesmu "The Moon is Rising" un tai izveidoto klipu.

"Man tikko atnāca ziņa, ka mani ir iesūdzējuši tiesā," šovā "Slavenības. Bez filtra" teic Samanta Tīna, kura gan īsti neizprot visas nianses, kas saistītas ar nelabvēļu darbībām. Viņa zina teikt, ka policijā uzrakstīts iesniegums "par erotisku saturu manā videoklipā".

Dziedātājai tiek pārmests "The Moon is Rising" klipa saturs – tur esot redzami "transdženderi" un lesbietes sabučojas... Samanta Tīna neredz šajā klipā neko erotisku un smej, ka drīzāk pati varētu iesūdzēt šos iesūdzētājus par homofobiju.

Māksliniece kopā ar savām dejotājām secinājusi, ka ņemtne ap videoklipu ir "pilnīgs sviests" un norāda arī uz latviešu dabu. "Bet es arī esmu drāmas karaliene un no mušas taisu ziloni," skandālu ap dziesmu komentē Samanta.

"Delfi" jau vēstīja, ka šā gada lielajā "Eirovīzijā" Latviju pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu par sievietes spēku – "The Moon is Rising".

"Šī dziesma ir par spēcīgām un apbrīnojamām sievietēm – par mums visām! Vēlos, lai mēs neslēpjamies un nebaidāmies no savas unikalitātes un atšķirīguma. Tāpēc dziesma aicina ikvienu sievieti ar pašas rokām sevi kronēt jeb pieņemt sevi un būt par savas dzīves noteicēju. Pieņemam un mīlam sevi, esam lepni par to, ko Dievs mums ir devis un kādus mūs radījis, bet ikvienu atšķirību uztveram kā bagātību, jo es esmu par vienlīdzību," dziesmas vēstījumu raksturo dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!