Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve otrās sezonas emocionālā blondīne Sandija Vīgante (attēlā), kura aizvadītajā sestdienā kļuva par pēdējo no šova izbalsoto dalībnieci, pēc šova pamešanas mainījusi savu stilu.

Otrdien notikušajā Okartes skatuves atvadu ballītē, kuru plašā pulkā apmeklēja arī no šova izbalsotie dalībnieki, Sandija tika sagaidīta ar vislielākajām ovācijām, bet gan viņas bijušos kolēģus, gan šova skatītājus pārsteidza viņas vizuālās pārvērtības.

Pēc iziešanas no šova, kur Sandija bija pavadījusi trīs mēnešus, pievilcīgā gaišmate nekavējoties bija devusies pie friziera, lai tiktu pie jauna matu griezuma - ierastās cirtas meitene nomainījusi pret gludiem, iztaisnotiem matiem, kā arī pieri izvēlējusies piesegt ar čupčiku.

Atvadu ballītē meitene izpelnījās daudz pozitīvu atsauksmju gan no citiem šova dalībniekiem, gan televīzijas skatītājiem, kuri atzina, ka Sandija izskatās elegantāka un pieaugušāka, bet pati meitene pastāstīja, ka otrdien pie friziera devusies divas reizes.

Delfi Izklaide atgādina, ka Sandija šova laikā starp pārējiem dalībniekiem izcēlās ne tikai ar savu emocionālo dabu un biežo raudāšanu, bet arī oriģinālām atziņām par dzīvi un saviem kolēģiem.

Par spilgtāko viņas teicienu, kas noteikti ieies šova vēsturē, kļuva aizrādījums Kašeram par grāmatu lasīšanu - meitene puisi brīdināja, ka viņš grāmatās vienreiz pazaudēs sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!