Foto: Privātais arhīvs
Jaunā dziedātāja Sandija Vīgante (attēlā) nupat tikusi pie diviem jauniem tetovējumiem, un līdz ar to kopā viņas ķermeni šobrīd rotā pieci zīmējumi. Sandija smejas, ka, tā kā viņas māsīca ir tetovētāja, tik ātri tas nebeigsies – dziedātājai vēl ir vesela mugura, ko apgleznot.

”Es esmu cilvēks, kas necieš rutīnu. Ja ik pa laikam neko sevī nemainu, man apnīk pašai uz sevi skatīties, tāpēc regulāri atsvaidzinu ārieni," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Sandija, kura nesen pamainīja ārieni, nokrāsojot matus, bet nu savu tēlu papildinājusi ar diviem tetovējumiem.

Labi apzinoties, ka tetovējums - tas ir uz mūžu, jaunā dziedātāja izvēlējusies uz savas miesas iemūžināt lietas, kam ir īpaša nozīme. Roku viņa izrotājusi ar zīmīgu tekstu I'm not happy, I'm blessed..., kas ir unikāls, jo neesot "tāds kā visiem".

”Līdzīgs teksts - I'm not lucky, I'm blessed, ir pusei pasaules, tāpēc izdomāju vārdu lucky nomainīt pret happy. Mans unikālais vēstījums - Man nevajag būt priecīgai, jo esmu svētīta," skaidro Sandija.

Otrs jaunais tetovējums - krustiņš, kas uztetovēts tieši uz sirds. ”Man bija kakla krustiņš, kurš pazuda. Gaidīju, kad kāds uzdāvinās jaunu, bet, tā kā neviens neuzdāvināja, izlēmu to uztetovēt. Tagad tas nekad nepazudīs un vienmēr mani sargās, kas man kā skatuves cilvēkam ir ļoti svarīgi," interesanto ideju skaidro dziedātāja.

Jaunie divi zīmējumi pievienojas Sandijas nu jau prāvajai tetovējumu kolekcijai - viņas augumu jau rotā neparastas formas ornaments, no notīm veidota zvaigzne un pašsacerētas dziesmas nošu motīvs.

Tiesa, Sandijas aizraušanās īpaši nepatīkot viņas mammai un omītei, kuras, ieraugot visu šo skaistumu, paziņojušas, ka atvase esot ”ķerta".

Dziedātāja gan uzskata, ka šis viedoklis ir vecmodīgs. ”Ir citi laiki, un mūsu paaudzē tetovēšanās ir normāla parādība. Protams, mazajiem es tetovēties neiesaku, jo, tā kā tetovējums būs uz mūžu, nopietni jāpārdomā, ko vēlies," brīdina Sandija, kura pati pirmo zīmējumu ieguva 15 gadu vecumā.

Pēdējos divus viņas ķermeņa rotājumus taisījusi māsīca, un dziedātāja smejas, ka tas būs vēl spēcīgāks dzinulis iegūt atkal jaunus rotājumus. ”Man plānā ir vēl daži tetovējumi. Smejos, ka man taču ir vēl vesela mugura - tā cietīs nākamā," smejas Sandija.

Galerijā: Sandija Vīgante un viņas tetovējumu kolekcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!