Foto: Instagram.com/derekblasberg/
Ārvalstu mediji ziņo, ka aizvadītajā nedēļā Itālijā notikušas ļoti greznas un krāšņas svinības – par precētu sievu kļuvusi glancētā amerikāņu modes žurnāla redaktore, stila lapu veidotāja un slavenību ģērbēja Džovanna Batalja.

Tiek vēstīts, ka viņa apprecējusies ar zviedru izcelsmes nekustamo īpašumu aģentu Oskaru Englbertu. Ceremonija un svinības notikušas Kapri salā.

Topošais vīrs un sieva kopā ar draugiem un radiem salā ieradušies aizvadītajā ceturtdienā, lai nepiespiestā gaisotnē ieturētu pirmskāzu vakariņas. Savukārt ceremonija un svinības bijušas piektdien.

Laulību zvērestus jaunais pāris devis ļoti gleznainā vietā – jūras krastā pie "Punta Carena" bākas. Vēlāk vīrs un sieva kopā ar viesiem devušies uz svinību vietu, kur, kā vēsta mediji, dzīres turpinājušās līdz agri rīta stundai.

Tāpat ievērību izpelnījies fakts, ka līgava kāzu dienā nomainījusi trīs dažādus tērpus. Katrs no tiem bijis īpaši viņai darināts slavenu dizaineru veikums.

Tiek vēstīts, ka svinību dienās sociālo tīklu "Instagram" burtiski pārpludinājušas krāšņas bildītes, kuras viesi uzņēmuši Oskara un Džovannas kāzās.

Pateicoties viesu aktivitātēm un vēlmei sociālajos tīklos pazīmēties, svinību norisēs iespējams gūt ieskatu arī tiem, kuri nebija lūgto ciemiņu vidū.

Viesi, izmantojot mirkļbirku "#gioandoscar", publicējuši prāvu bilžu apjomu, un attēli sajūsminājuši daudzus – gan medijus, gan sabiedrību. Foto padevušies tik krāšņi, ka daži Oskara un Džovannas precības nodēvējuši par "sapņu kāzām".

When beauty meets happiness !! #most beautifulbrideever @oscarandgio #gioandoscar @bat_gio

A photo posted by @lindafargo on Jun 13, 2016 at 2:14pm PDT

#Capri💙 #GioandOscar 💕 fantastic location #amazingparty 👏 #mostbeautifulbride🌹

A photo posted by Katya Fernandez (@katyafernandezmilano) on Jun 11, 2016 at 1:06am PDT

A noiva @bat_gio com a irmã @sara_battaglia na belíssima ilha de Capri!!!! O lindo vestido da noiva é @worldmcqueen

A photo posted by casamentoecia (@casamentoecia) on Jun 13, 2016 at 12:01pm PDT

Love in Capri ❤️ #gioandoscar

A photo posted by AGORIA (@agoria_officiel) on Jun 13, 2016 at 10:25am PDT

Wedding goals ☂🚂👭💃👭 #maidtrain @nat_mass #gioandoscar

A photo posted by Weddington Way (@weddingtonway) on Jun 13, 2016 at 5:43pm PDT

Свадьба стилиста и редактора глянца Джованны Баттальи и шведского риэлтора Оскара Энглеберта на острове Капри в минувшие выходные претендует на звание самой яркой в этом сезоне. Невеста успела сменить три платья за три дня празднования: провокационное от Azzedine Alaia, роскошное пенное Alexander McQueen и мини от Prada. Фото @carlossouza1311 #weddinginspiration #weddingphotography #wedding #matrimonio #capri #hochzeit #weddingincapri #пышнаясвадьба #звезднаясвадьба #gioandoscar

A photo posted by Wedding Magazine (@wedding_magazine_russia) on Jun 13, 2016 at 4:18am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!