Foto: Instagram.com/zakharova_sveta/
Mediju ievērības lokā nonākusi Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu vietnieka Timura Ivanova sieva Svetlana Zaharova (attēlā). Politiķa laulātā draudzene sociālajos tīklos padalījusies ar visai pikantiem foto, kuros viņa iemūžināta puskaila, un daži par to ir ļoti satraukušies.

45 gadus vecā Svetlana šomēnes savā "Instagram" foto blogā publicējusi vairākus momentuzņēmumus no atpūtas kāda eksotiska ārzemju kūrorta pludmalē. Fotogrāfijās aizsardzības ministra sieva redzama bikini. Savukārt dažos kadros viņa pozē puskaila – bez peldkostīma augšiņas.

Attēli izpelnījušies simtiem sarkano sirsniņu jeb "patīk", taču ne visi ir sajūsmā par dāmas atklātajiem foto.

Tā, piemēram, Krievijas Valsts domes jaunākais deputāts, 21 gadu vecais Vasīlijs Vlasovs, uzskata, ka aizsardzības ministram Sergejam Šoigu savam padotajam par viņa sievas rīcību būtu jāizsaka rājiens.

Sarunā ar Krievijas izdevumu "Life.ru" gados jaunais politiķis sacījis, ka, viņaprāt, augsta ranga amatpersonām un viņu tuvākajiem radiem nepiedien publiskot savu privāto dzīvi un dalīties ar tik privātiem foto.

Tāpat Vlasovs uzskata, ka, tā kā Krievijā ir krīze, Timura Ivanova sievai tomēr būtu vajadzējis dot priekšroku vietējiem kūrortiem, nevis doties uz ārvalstu eksotiskajām pludmalēm.

"Viņa ir pelnījusi stingru rājienu, kādu sodu. Es uzskatu, ka rājienam jābūt publiskam. Mūsu cienījamajam aizsardzības ministram vajadzētu pievērst uzmanību viņa vietnieka sievas rīcībai. Katrs vadītājs ir atbildīgs par saviem vietniekiem un padotajiem," sacījis Vlasovs.

Turklāt jaunais deputāts ir pārliecināts, ka rājienam jābūt ne tikai mutiskam, bet arī rakstiskam. Viņaprāt, tas būtu jāiekļauj Timura Ivanova darba grāmatiņā.

Vlasovs arī apgalvojis, ka, ja viņam būtu sieva, viņš savai mīļotajai ļautu braukt atpūsties tikai uz Krimu, bet viņa nekādā gadījumā nedrīkstētu publicēt bildes, kurās pozē bez bikini augšiņas.

Savukārt Svetlana Zaharova pēc medijos saceltās brēkas pašus atklātākos foto no sava bloga dzēsusi, atstājot vien pieklājīgākos kadrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!