Foto: Vida Press
Leģendārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" motīva autore, amerikāņu rakstniece, žurnāliste un televīzijas producente Kendisa Bušnela tiekoties ar 21 gadu vecu puisi, vēsta "Page Six". Neviens gan abus kopā nofotografējis nav, taču informēti cilvēki zina teikt, ka "viņa viņu visur ņem līdzi".

63 gadus vecās rakstnieces pastāvīgais pavadonis kopš šā gada pavasara ir kāds varen izskatīgs 21 gadu jaunietis. Pirmoreiz Kendisa Bušnela ar puisi kopā manīta kādā modes skatē un nu jau viņa visur viņu ņemot līdzi. Jaunais cilvēks esot tumšmatis ar lielām acīm un izteiktiem vaigu kauliem un no malas izskatoties pat nepilngadīgs, lēš zinātāji. Bušnelas draugs ir modelis, taču viņa vārds netiek publiskots.

To, ka rakstniecei ir 42 gadus jaunāks draugs, tabloīdiem apstiprinājusi arī kāda viņas tuva draudzene. Gan piemetinot, ka viņai vispār ir liela piekrišana no pretējā dzimuma puses. Viens pielūdzējs pat esot cienījamā vecumā – viņam jau 91 gads.

Bušnela šobrīd ir brīvas sievietes statusā. Viņai aiz muguras ir viena laulība – 2002. gadā (laikā, kad seriāls "Sekss un lielpilsēta" bija pašā slavas zenītā) pēc divu mēnešu draudzēšanās Bušnela apprecējās ar baletdejotāju Čārlzu Askgardu, kurš par sievu bija desmit gadus jaunāks. 2012. gadā šī laulība tika šķirta. Viņa gājusi uz randiņiem arī ar vairākiem izdevējiem, starp kuriem arī "Penthaouse" mantinieks, vairākiem uzņēmējiem un modeļiem. Bušnela bijusi uz randiņu arī ar aktieri, kurš slavenajā seriālā atveidoja Kerijas draugu Īdenu.

Tomēr pastāvīgas attiecības pēc pirmā vīra viņai nav izveidojušās. Būšanu vienai viņa sauc par savā ziņā varonību, jo sievietei jātiek galā ar daudzām grūtībām. Pērn decembrī rakstniece tabloīdam "People" teica: "Šobrīd ne ar vienu netiekos, man nav attiecību, un tā ir labi. Varbūt nākotnē būs. Bet vispār līdz ar vecumu par šīm lietām uztraucos arvien mazāk."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!