Foto: Facebook.com/Officialbridalbuddy/
Daudzām līgavām savā kāzu dienā kuplās kleitas dēļ nākas piedzīvot pamatīgas likstas. Viena no tām – nokārtot dabiskās vajadzības tualetē bez citu palīdzības ir neiespējamā misija. Beidzot šai problēmai rasts risinājums.

Lai gan kupli, no tilla veidoti brunči liedz līgavai veikt vairākas ikdienišķas darbības, sievietes spītīgi turpina savā kāzu dienā iespīlēties nepraktiskajās princešu kleitās.

Nesen pasaulei prezentēts izgudrojums, kas dāmām beidzot sniedz iespēju savā īpašajā dienā nokārtoties bez palīgu pulka. Bridal Buddy jeb "līgavas draudziņš" ir, iespējams, labākais veids, kā atrisināt tualetes apmeklējuma problēmu.

"Līgavas draudziņš" ir īpaši veidots maiss, kurā iespējams savākt kuplos brunčus. Tādējādi līgava var mierīgi apsēsties uz poda, neuztraucoties, ka apskādēs grezno kleitu.

Bridal Buddy veidots kā plāni svārki, kuri tiek pavilkti zem kuplās kāzu kleitas. Kad līgavai jādodas uz tualeti, viņa brunčus paceļ uz augšu, rokas iemauc tam speciāli paredzētos caurumos un maisu nofiksē ar saturošu auklu.

Šādā veidā tiek nodrošināts, ka kuplā kleita nebūs traucēklis poda apmeklējumam, jo tā ir savākta apakšsvārkos, kuri transformēti par maisu.

Nav šaubu, ka izgudrojums, kurš maksā gandrī 60 ASV dolāru, ir unikāls un daudzas topošās sievas sapņo Bridal Buddy iegūt savā īpašumā, lai kāzu dienā varētu čurāt uz nebēdu. Tām, kuras kāro to iegūt savā īpašumā, iespējams veikt pasūtījumu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!