Foto: DELFI
Viesojoties tiešsaistes raidījumā "Vakarēšana ar brāļiem Leperiem", Baibai Sipeniecei-Gavarei bija dots uzdevums atklāt kura ir neglītākā lieta viņas mājās. Un viņa arī atklāja.

Ceturtajā "Vakarēšanā ar brāļiem Leperiem" viesojās tautā mīlētā humoriste Baiba Sipeniece-Gavare un māksliniece Elita Patmalniece.

Viešņas pārbaudīja savas zināšanas par aizvadītās nedēļas dīvainākajiem ziņu virsrakstiem, atbildēja uz jautājumiem par faktiem, kurus nav kauns nezināt, kā arī izpildīja brāļu Oskara un Riharda doto uzdevumu – pārādīt, kura ir neglītākā lieta viņu mājās.

Kā pirmā ar savu neglītāko lietu iepazīstināja Baiba Sipeniece-Gavare: "It kā rūķītis, itk ā nekas. Bet patiesībā tas ir tualetes poda vāka mētelītis," raidījumā teic dīva.

Baiba pie šī poda vāka mētelīša tikusi pagājušā gada nogalē. "Mēs cenšamies pirms Ziemassvētkiem ar draugiem sanākt kopā. Bet, tā kā ir aizliegts nest dāvanas, tad mēs organizējam s**u loteriju," skaidro Sipeniece, piebilstot, ka mētelītis gan nav bijis viņas pašas laimīgā loze, – to kāds no viesiem esot aizmirsis (drīzāk apzināti atstājis) Baibas mājās.
"Vakarēšana ar brāļiem Leperiem" ir "online" raidījums/spēle "YouTube" un "Facebook" platformās. Katru pirmdienas vakaru Oskars un Rihards Leperi uz tiešraidi aicina divus viesus, kuri savā starpā sacenšas zinībās par faktiem, kurus nav kauns nezināt.

Līdz šim aizvadīti smaidpilni pirmdienas vakari ar Intaru Busuli un Kristīni Garklāvu, Renāru Kauperu un Aiju Andrejevu, Janu Duļevsku un Renāru Zeltiņu, kā arī Baibu Sipenieci-Gavari un Elitu Patmalnieci.

25. maijā vakarēšanas tiešraidē viesosies divi Latvijas muzikas dārgakmeņi – Olga Rajecka un Žoržs Siksna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!