Foto: Publicitātes foto
Naktī no otrdienas uz trešdienu Vjetnamā aizvadīts skaistumkonkurss "Miss Business Global", kura mērķis ir noteikt "veiksmīgāko biznesa sievieti uz zemeslodes". Par augsto titulu sacenātās arī pieredzējusī Latvijas skaistumkaraliene Alise Miškovska.

Kā portālam "Delfi" ziņo pati Miškovska, viņa skaistumkonkursā palikusi par mata tiesu no uzvarētājas goda – Miškovskai ticis pirmās vicemiss tituls, kamēr par veiksmīgāko biznesa sievieti uz planētas tika atzīta mājiniece – Ngena Titao no Vjetnamas Sociālistikās republikas.

Visas dāmas cerējušas iegūt kroni, kas, kā saka Miškovska, bijis 140 000 ASV dolāru vērts. Lai gan līdz galvenajam kronim Miškovska netika, nedaudz necilāks kronis mirdz arī latvietes galvā. Papildu vicemiss titulam Miškovska saņēma titulu "Miss Fitness Global" jeb atzinību par vislabāko figūru. Kā allaž šādos pasākumos, balvas daiļavām sarūpējuši sponsori.
Aktivitātes šajā skaistumkonkursā sākušās jau marta vidū, kad 20 valstu pārstāves no četriem kontinentiem ieradās Vjetnamā un sāka šīs valsts iepazīšanu, tostarp demonstrējot arī sevi. Skaistules sacentušās dažādās disciplīnās, uz skatuves prezentējušas savas valsts nacionālos kostīmus un vakarkleitas, atbildējušas arī uz āķīgiem jautājumiem no žūrijas.

Atgādinām, ka pērnā gada rudenī Miškovska ar panākumiem startēja arī konkursā Dominikānā, no turienes atvedot veselus septiņus titulus, tostarp pagodinājumu "Alpha female".

Alise (Alisa) Miškovska 2010. gadā uzvarēja konkursā "Mis Latvija" un kopš tā laika piedalījusies neskaitāmos dažāda ranga un mēroga skaistumkonkursos.

1987. gadā dzimusī Miškovska nāk no Daugavpils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!