Foto: Privātais arhīvs

Sporta deju treneris Valdis Škutāns un viņa sieva Alise Kolosova-Škutāne pārdošanā izlikuši savu savrupnamu Babītē, šonedēļ vēsta pašmāju dzīvesstila prese.

Bijušais dejotājs, tagad Salaspils kultūras nama direktors Valdis Škutāns savā amatpersonas deklarācijā norādījis, ka viņam kopīpašumā pieder īpašums Babītes pagastā. Savukārt Škutāna dzīvesbiedre, pasākumu rīkotāja un jogas entuziaste Alise Kolosova sociālajos tīklos ievietojusi sludinājumu, ka māja tiek pārdota.

Divstāvu namā Stīgu ielā ir trīs istabas, trīs vannasistabas, koka kāpnes ar stikla margām. Nama kopējā platība ir 206 kvadrātmetri, plus zeme 1272 kvadrātmetru platībā. Skaistās mājas cena: 270 tūkstoši eiro.

Pats dejotājs "Privātajai Dzīvei" nav vēlējies komentēt iemeslus, kādēļ Škutāni tirgo savu ģimenes ligzdiņu, taču Alise Kolosova informējusi, ka par laulības šķiršanu tas neliecina. "Mums ir savi iemesli, kāpēc pārdodam māju, un tas nav apspriežams publiski. Tas nav mājiens par šķiršanos, mēs joprojām esam kopā. Mājas pārdošanai nav nekāda zemteksta," sacījusi Alise.

Publiskajā sfērā Valdis Škutāns uzmirdzēja pirms vairāk nekā desmit gadiem, piedaloties TV šovā "Dejo ar zvaigzni". Savukārt Kolosova vislabāk zināma kā estētisku pasākumu rīkotāja un kaismīga jogotāja, kura lielu daļu savas dzīves pavada ārzemēs, piemēram, Bali.

Škutāni apprecējās 2015. gadā pēc trīs gadu draudzības. Pēdējos gados pāris sabiedrībā tikpat kā neparādās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!