Foto: Vida Press
80 gadus vecā amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Vaildenšteina pēc ilgāka pārtraukuma izgājusi sabiedrībā, turklāt kopā ar savu draugu, ar kuru viņu vieno nepastāvīgas attiecības piecpadsmit gadu garumā.

Vaildenšteina, kura daudzo plastikas operāciju dēļ savulaik tika iesaukta par Kaķsievieti, kopā ar savu draugu apmeklēja kāda veikala atklāšanu Maiami, ASV. Pāris izskatījies efektīgi, stilīgi un jauneklīgi,raksta "Mail Online".

Šī ir viena no retajām reizēm pēdējo gadu laikā, kad Kaķsieviete izgājusi sabiedrībā, turklāt kopā ar modes dizaineri un stilistu Loidu Kleinu. Abi draudzējas jau 15 gadus, taču tikai pirms trim gadiem Kleins Kaķsievieti bildināja. Tas bija krāšņi – vīrietis viņai pasniedza 32 karātu dimanta gredzenu miljona dolāru vērtībā.

Pāris bija plānojis precēties 2018. gadā, taču nezināmu iemeslu dēļ kāzas tomēr nav notikušas līdz pat šim brīdim.

Viņas un šobrīd 53 gadus vecā Kleina attiecības gājušas kā pa viļņiem, tostarp līdz pat ģimenes vardarbības epizodēm. Tā, piemēram, 2016. gadā Vaildenšteina tika arestēta aizdomās par uzbrukumu draugam, ar šķērēm savainojot viņa seju. Vēlāk gan apsūdzības tika atceltas. Arī gadu vēlāk abi kādā nakts kautiņā tika savainoti, taču traktēja tās kā seksa traumas.

Džoslīna Vaildenšteina kļuva slavena deviņdesmitajos gados, kad šķīrās no mākslas darbu tirgotāja Aleka Vaildenšteina, šķiršanās procesā gūstot vairāk nekā divus miljardus ASV dolāru. Turpmāko gadu laikā arvien krasāk mainījās sievietes vaibsti, vēršot viņu līdzīgu kaķim. Kaķsieviete jau gadiem ilgi ierindota to slavenību skaitā, kas daudzo plastisko operāciju dēļ dēvējamas par upuriem.
Taču viņas dzīvesdraugs Kleins allaž noliedzis to, ka Džoslīna būtu veikusi jelkādas operācijas: "Es nesaprotu visu to mediju ņemšanos un Kaķsievietes lietu. Viņa vienmēr ir izskatījusies tāda," vīrieti citē britu tabloīds. Kā vēsta mediji, pirmo reizi Džoslīna zem skalpeļa gūlusies tālajā 1979. gadā, lai paceltu acu plakstiņus.
Arī viņa paša sejā manāma ķirurgu iejaukšanās, un to viņš nenoliedz. Izrādās, Loidam Kleinam 2013. gadā diagosticēts vēzis, un intensīva ķīmijterapija "iznīcinājusi" vīrieša seju. Tieši Džoslīna viņam palīdzējusi ar padomiem, kā seju atjaunot. "Viņa vienmēr bijusi blakus man. Nevaru iedomāties bez viņas kaut vienu dienu," teic Kaķsievietes mīļotais.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!