Foto: Privātais arhīvs

Ukrainas populārākā influencere Sofija Stužuka piedzīvojusi desmito dzīvesvietas maiņu savā 27 gadu ilgajā mūžā – nu viņa no plaša savrupnama Jūrmalā pārcēlusies uz īpaši glaunu un ekskluzīvu privātmāju pierīgā, Bieriņos. Par lielajām pārmaiņām Stužuka vēsta savā "Instagram" profilā, izvedot arī ekskursijā pa jauno māju.

Beidzoties īres līgumam ar namu Jūrmalā, septembrī Sofija Stužuka un viņas mīļotais puisis Antons Ļevdanskis nu pārcēlušies uz Bieriņiem – uz divstāvīgu namu, kurā ir daudzas istabas, sauna, džakuzi, plaša garderobes telpa un pat griestos iekārtas šūpoles.

Dzīvesvietas maiņa nozīmē, ka Stužuka paliks dzīvot Latvijā. Šis jautājums bija aktuāls skaistules pieciem miljoniem sekotāju, jo daudzi vaicāja, vai viņa neatgriezīsies savā dzimtenē Ukrainā.

"Es pati labprāt ceļotu apkārt pa pasauli, bet, ja ir liela ģimene, kaut kāda stabilitāte ir vajadzīga. Liekas, ka es to jau izdarīju pirms diviem gadiem, iegādājoties māju Kijivā, bet dzīve turpina mani rūdīt," vēsta Stužuka, iepazīstinot ar savu jauno māju.

Viņa ziņo, ka pārceļas jau desmito reizi mūžā. Viņa pārcēlās no Krimas uz Kijivu 2014. gadā, vēlāk mainot vienu dzīvesvietu pēc otras.

Tas ir iespaidīgs divstāvu nams ar četrām vannasistabām. Māja ir liela, ļoti gaiša, pilna ar telpaugiem un visām ekstrām. Ja par iepriekšējo Jūrmalas namu Stužuka 4000 eiro lielo īres maksu dalīja uz pusēm ar savu mīļoto, tad par šī nama izmaksām pagaidām vēl nav bildusi ne vārda. Kā liecina sludinājumu portālā City24.lv atrodamā informācija, šis nama īres maksa ir 3500 eiro mēnesī un tā esot "energoefektīvākā māja Latvijā".

Jau vēstījām, ka Stužuka Latvijā nonāca kara bēgles gaitās, kara sākumā ar automašīnu pametot Ukrainu kopā ar trim mazgadīgiem bērniem. Latvijā viņu gaidīja mīļotais cilvēks, ar kuru viņa iepazinās pusgadu pirms kara. Šovasar jūnijā abi piedzīvoja pamatīgu attiecību krīzi, tomēr pēc tam nolēma neatteikties no savas mīlestības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!