Foto: Privātais arhīvs
Digitālā satura autore, viena no Ukrainā viszināmākajām influencerēm Sofija Stužuka interneta raidījumā "Klīst baumas" pastāstījusi, kā tad īsti iepazinusies ar savu jauno mīlestību – vīrieti, kurš dzīvo Rīgā un kura vārdu un seju viņa pagaidām patur noslēpumā.

Sofijai Stužukai – 26 gadus vecai atraitnei, triju bērnu mammai un turīgai influencerei – "Instagram" platformā seko piecarpus miljoni cilvēku, un viņa savā dzimtenē Ukrainā ir ļoti zināma un plaši apspriesta personība. Šobrīd viņas dzīvē ir jauns posms: attāluma attiecības ar kādu rīdzinieku, kā izteikusies viņa pati, īstenu sapņu vīrieti.

Stužuka sniegusi interviju "YouTube" raidījumam "Klīst baumas", un saruna nepilnas diennakts laikā "savākusi" jau pusmiljonu skatījumu.

Intervijā influencere atklājusi, kā tad īsti iepazinusies ar šarmanto rīdzinieku, ar kuru draudzējas jau trīs mēnešus. Izrādās, liktenīgā satikšanās notikusi kādā naktsklubā Kijevā. "Man pašai bija pārsteigums, ka varu iepazīties tā, jo tas nav man raksturīgi," skaidro Stužuka, kliedējot aizspriedumus, ka klubos iepazīstas tikai vienas nakts sakariem, lai gan tieši ar to arī romāns sācies.

Viss attīstījies strauji, pāris pamodies kopīgā gultā viesnīcā. "No rīta sapratu, kas noticis. Domāju: ak, dievs, kādas šausmas! Kā kaut kas tāds varēja ar mani notikt? Gribēju izgaist, biju šokā par sevi pašu. Bet viņam bija mans numurs... Un satikāmies arī nākamajā dienā," notikumus Kijevā atceras daiļava.

Jaunais mīlnieks gan devās atpakaļ uz mājām Rīgā, taču solījis, ka atlidos atkal. Un savu solījumu turējis, lai gan Stužuka, joprojām kautrēdāmās par savu vieglprātīgo uzvedību tonakt, pret pielūdzēju izturējusies distancēti. Taču tiekoties abi satuvinājušies arī garīgā plānā, un sācies jauns mīlasstāsts. Stužuka šobrīd jūtot patiesu mīlestību – apmēram tāpat viņai bijis tikai vienreiz mūžā, kad jaunībā Stužuka sagāja kopā ar savu vīru, kura dzīvību pirms diviem gadiem izdzēsa Covid-19.

Mīlestība ar rīdzinieku ir abpusēja, stāsta viņa. Vīrieša personību populārā influencere gan neatklāj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!