Foto: Vida Press

Nepilnas dienas laikā jau vairāk nekā četri miljoni cilvēku noskatījušies īsu, bet iedvesmojošu video no Holivudas balvu ceremonijas "Golden Globe". Tur uz sarkanā paklāja sastaptā aktrise Šerila Lī Ralfa pusminūtes laikā "nolasīja lekciju" visām tām dāmām, kurām savā izskatā kaut kas nepatīk.

Šerilai Lī Ralfai ir 66 gadi, viņa ir afroamerikāniete. Žurnālistes uzrunāta, Lī Ralfai bija jāatbild tikai uz vienu jautājumu, proti, ko viņa teiktu sev pašai, ja varētu uzrunāt sevi 15 gadu vecumā.

Aktrisei šis jautājums, šķiet, bija kā radīts. Viņa enerģiski sāka uzskaitīt visus tos kompleksus, kas parasti skar jaunas meitenes. Vienlaikus viņai sanāca "ieknābt" slavenajām Kardašjanu klana daiļavām.

"Tavam degunam nav nekādas vainas. Tavā ādas krāsā pavisam noteikti nav nekā slikta. Tavi mati no galvas neaug nepareizi. Un pilnīgi noteikti nekādu problēmu nav arī tavām lūpām! Jo atradīsies cilvēki – un viņus sauc par Kardašjanām –, kas būs gatavi maksāt 10 tūkstošus, lai dabūtu tādas lūpas kā tev," pārliecinoši pauda Lī Ralfa.

Tvīts ar šo video izpelnījies lielu popularitāti. Simtos komentāru cilvēki saka paldies Lī Ralfai par trāpīgajiem vārdiem, kuros noteikti jāieklausās visām jaunietēm, kas sapņo par savu sejas pantu uzlabošanu. Tāpat daudzi slavē smalko veidu, kādā "pie vietas" tika noliktas Kardašjanas, kuru estētiskās manipulācijas jau daudzus gadus nosaka modi visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!