Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Liene Šomase bijusi spiesta doties uz policiju un sniegt paskaidrojumus par to, kas notiek viņas vadītajā bērnu un jauniešu dziedāšanas studijā. Kāda anonīma sieviete iesniegumā policijai vēstījusi, ka tur notiekot savādas lietas, Šomase nodarbības vadot afekta stāvoklī, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Kā zināms, dziedātāja Liene Šomase jau pāris gadus piekopj dažādas garīgas prakses, kas vērš viņu arvien laimīgāku un priecīgāku; Šomases priekiem līdzi var sekot gan "Instagram", gan "TikTok" izvietotajos video.

Tomēr pagājušajā nedēļā māksliniecei nācās mazliet nolaisties no gaismas augstumiem un doties uz policiju sniegt paskaidrojumus, kas gan notiek viņas vadītajā bērnu un jauniešu studijā. Kāda sieviete ar iesniegumu bija lūgusi pārbaudīt šīs studijas darbu un darba metodes, kundze uzskatījusi, ka Šomase nodarbības vada afekta stāvoklī.

Kā "Privātajai Dzīvei" skaidro māksliniece, pārbaudēs nekas ārkārtējs netika atrasts, un sūdzības autore vienkārši nezinot, kas ir "tehniskā mīlestības elpošana un meditācija". Viņasprāt, sūdzētāju vada skaudība, jo citu audzēkņu vecākiem neesot iebildumu pret studijā pielietotajām darba metodēm.

"Tomēr ir cilvēki, kam šī gaisma un pozitīvisms neiet pie sirds," uzskata Šomase, "daudzi nesaprot, ka tehniskā mīlestības elpošana ir nozīmīga psiholoģiskajai stabilitātei, imunitātei un smadzeņu darbībai."

Viņa pauž, ka sūdzības iesniedzēja aizskārusi Šomases sapni un apmelojusi viņu – studija ir daudzu gadu darbs, turklāt par viņas pašas līdzekļiem realizēts. "Tiklīdz tu Latvijā nodarbojies ar kaut ko, kas ir ārpus pieņemtā mūsu kultūrā, ko cilvēki nav pieraduši redzēt, tā uzreiz tu viņiem liecies citāds. Manā gadījumā citādais ir tas, ka esmu laimīga," žurnālam atklāj dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!