Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Somijas mūzikas festivālu apmeklētājiem ir goda lieta ieraudzīt savas valsts vadītāju un nofotografēties ar viņu. Somijas premjerministre atkal pabijusi brīvdabas pasākumā, viņas fotogrāfijām sajūsminot sociālo tīklu lietotājus.

36 gadus vecā premjere Sanna Marina daudz strādā un prot arī atpūsties – nedēļas nogalē viņa apmeklēja festivālu "Flow" Helsinkos. Zīmīgi, ka turp viņa devās pēc tam, kad darbadienā bija aprunājusies ar somu mūzikas jomas pārstāvjiem par to, kā veicināt šīs sfēras attīstību valstī.

Modes entuziasti secinājuši, ka Marinas spožā kleitiņa veikalos nopērkama par nieka astoņiem eiro. Mirdzošajā tērpā viņa fotografējās ar daudziem festivāla viesiem.

View this post on Instagram

A post shared by BAKA® (@babyfacebax)

Somijā Marina jau iesaukta par "festivālu premjeri". Tā, piemēram, sajūsmu izraisīja viņas stilīgais tēls Ruisrokas rokfestivālā šovasar jūlijā – tajā viņa ieradās ādas jakā un džinsu šortos.

Sanna Marina plaši pazīstama kļuva pēc tam, kad Somijas sociāldemokrāti viņu nominēja valsts vadītājas amatam. 2019. decembrī viņu amatā apstiprināja, un Marina 34 gadu vecumā kļuva par pasaulē visjaunāko valsts vadītāju sievieti. Tāpat Marina zināma kā sieviete, kura uzaugusi viendzimuma pāra savienībā.

Pirms diviem gadiem viņa apprecējās ar savas meitas tēvu Markusu Raikonenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!