Foto: Publicitātes foto

Svētdienas vakarā noslēdzās divpadsmit nedēļas ilgušais TV3 šovs "Dejo ar zvaigzni". Par tā uzvarētājiem, saņemot balvā 15 tūkstošus eiro, kļuva Maksims Busels un Liza Manija.

Otro vietu izcīnīja Jānis Pētersons un viņa deju partnere Olena Čerekova, bet trešajā vietā ierindojās Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs.

Visi dejotāju pāri finālā uzstājās ar trim priekšnesumiem – vienu žūrijas izvēlētu deju, kādu jau iepriekš apgūtu deju, un noslēgumam bija sarūpēta brīvā stila deja.

Pirms savas pēdējās uzstāšanās Maksims atskatījās uz šovā aizvadīto laiku: "Pirmo reizi dzīvē ir tāda slodze – filmēšanas, izrādes, mēģinājumi, pirmizrādes, mazie projekti, gan šis, lielais un svarīgais projekts, un pārliecinājos – cilvēks ir spējīgs uz visu!" Viņu priekšnesumus atzinīgi novērtēja arī žūrija. Kā teica baleta pedagogs un repetitors Latvijas Nacionālajā operā Iļja Vlasenko: "Bez jūsu pāra šis šovs nebūtu iedomājams!"

Šajā reizē žūrija finālistu pārus ar atzīmēm nevērtēja, viņi vien izteica viedokļus par priekšnesumu kvalitāti, bet galējo lēmumu par to, kam jāuzvar šovā, noteica tikai un vienīgi skatītāju balsojums.

Vēl bez dalībniekiem uz skatuves vakara gaitā kāpa visi izbalsotie dalībnieki, iepriecinot ar saviem priekšnesumiem. Tāpat vakara pārsteigums bija mūziķu Intara Busuļa un Reiņa Sējāna dueta "Bujāns" uzstāšanās. Grupa izpildīja populāro Imanta Kalniņa dziesmu "Viņi dejoja vienu vasaru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!