Foto: Publicitātes foto
Jelgavniece Agrita Bindre, kura suņa pamešanas skandāla dēļ atbrīvota no realitātes šova "Ģimene burkā" pienākumiem, savā "Instagram" profilā ilgāku laiku bija pieklususi. Nu tas mainījies, dāma atgriezusies virtuālajā dzīvē un īsi padalījusies, ko tad no piedzīvotā sapratusi.

"Pēc ilgāka laika esmu saņēmusies, lai ienāktu "storijos" un parunātu," iesāk Bindre. "Protams, paldies ikvienam laba vēlētājam un labiem komentāriem. Tie ļāva man saņemties, jo emocionāli tiešām bija ļoti, ļoti grūti. Šo visu esmu ļoti nožēlojusi, esmu pārdomājusi visu un šī man ir mežonīga mācība. Tādēļ šobrīd mēs atrodamies psihoterapijas centrā. Tas, ar ko mēs saskārāmies pēdējās četras diennaktis, ir nežēlīgs mobings, nežēlīgas negācijas. Es pat uztaisīju "Instagram" kontu privātu un ļoti vēlos, lai šeit būtu normāla, adekvāta un pozitīva gaisotne. Es spēju pieņemt pozitīvu kritiku," saviem 18 000 sekotāju vēsta Bindre.

Viņa skaidro, ka, neraugoties uz visu notikušo saistībā ar sunīti Mailo un skandālu, viņai dzīve jāturpina: "Man ir bērni, par kuriem jārūpējas un jādomā. Protams, mūsu dzīve būs nedaudz savādāka, bet tāpat tā turpinās," saka Bindre un piebilst, ka pārmaiņas skārušas gan viņas dzīvesvietu, gan pašu – Bindrei veikta plastikas operācija vēderam. Par operāciju viņa gatava padalīties vairāk ar saviem sekotājiem. "Kādas tēmas jums vēl ir aktuālas?" vaicā Bindre. Pēc komentāra Bindre ar ģimenes locekļiem devās uz kino.

"Delfi" jau vēstīja ka kanālā 360TV vairs nevarēs sekot līdzi Bindres ģimenes gaitām, jo televīzija pēc sabiedrības spiediena pieņēma lēmumu šos cilvēkus šovā vairs nefilmēt.

Atgādinām, ka šova ietvaros Bindru saime neētiskā veidā atbrīvojās no dzinējsuņa Mailo, kas ģimenē bija dzīvojis divus gadus, bet tad izrādījās lieka nasta. Pēc šaušalīgiem notikumiem Mailo patlaban atrodas dzīvnieku patversmē, kur atgūst dzīvesprieku. Jau drīzumā sunim meklēs jaunas mājas un jaunus saimniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!