Фото: Privātais arhīvs

23 gadus vecā šobrīd pati populārākā influencere valstī Elīna Didrihsone paziņojusi par vērienīgiem jaunumiem.

Jaunā sieviete, kura sociālajos tīklos vērtēta pretrunīgi, par spīti nelabvēļiem un skauģiem nākusi klajā ar paziņojumu: viņas apģērba veikaliņš nu pārceļas uz pašu Rīgas centru, Blaumaņa ielu.

"Jauns sākums, jauna elpa! Mēs nekad neapstāsimies," pauž uzņēmēja.

Līdz šim Didrihsones izauklētais uzņēmums "Butterfly" atradās Kr. Valdemāra ielā, bet nu tur kļuvis par šauru. Viņa kopā ar vīru Nauri pieņēmuši lēmumu riskēt un savu rūpalu pārcelt uz daudz ekskluzīvāku vietu Rīgas centrā.

Didrihsone vietnē "Instagram" ziņo, ka uzņēmējus sākotnēji biedējusi iespaidīgā īres maksa, kas jāmaksā par veikala telpām Blaumaņa ielā, tomēr – ar Dievpalīgu – pieņemts izaicinājums apģērbu biznesu vest nopietnākos ūdeņos. Savos "instastorijos" uzņēmīgā jauniete izrāda topošā veikala telpas – būšot gan plaša zāle sortimentam, gan pieklājīgas biroja telpas, gan noliktava, gan atsevišķa telpa pasūtījumu pakošanai tiem klientiem, kuri vēlas pasūtītos apģērbus saņemt caur pakomātu tīklu.

Kā zināms, Elīna Didrihsone tirgojamos apģērbus un aksesuārus iepērk apģērbu bāzēs; tie ar uzcenojumu tiek tirgoti gan veikalā, gan internetveikalā. Uzņēmīgā jauniete savu biznesu sāka no maza dzīvoklīša, tad tika atvērts veikals Kr. Valdemāra ielā, un nu tas kļuvis pārāk šaurs viņas un vīra ambīcijām.

23 gadus vecā uzņēmēja šobrīd ir visapspriestākā influencere valstī. Instagramā viņai seko nu jau gandrīz 70 000 cilvēku. Jaunā sieviete publiski vēstījusi, ka viņas dzīvi vada Dievs, iedvesmo Bībele un draudze "Prieka vēsts".

Viņa noraida iepriekš soctīklos un arī medijos izskanējušos pieņēmumus, ka tirgotais apģērbs būtu nekvalitatīvs, ar neadekvātu uzcenojumu vai ražots Ķīnā. Didrihsone vairākās intervijās paudusi, ka viņas tirgotās drēbes netiek iepirktas vietnē "AliExpress", tās esot ražotas Eiropas Savienībā, izgājušas viņas pašas kvalitātes pārbaudi. Tāpat arī attiecības Valsts ieņēmumu dienestu uzņēmumam "Butterfly" esot kārtībā.
Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !